2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پیش مربی حرفه ای تمرین کنی...و اینکه سن هم مناسب باشه .خواهر من پارسال رفت واسه آموزش زانوش آسیب دید...الان یکساله دنبال درمان فیزیوتراپی.هزار کوفت زهرمار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
باید پیش مربی حرفه ای تمرین کنی...و اینکه سن هم مناسب باشه .خواهر من پارسال رفت واسه آموزش زانوش آسی ...

اع🥲

راستش من تا حالا تنهایی بیرون نرفتم

حالا که قراره برم دانشگاه میترسم

واسه همین میخوام یه ورزش رزمی ای چیزی برم که بتونم از خودم دفاع کنم😂🙂💔

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
اع🥲راستش من تا حالا تنهایی بیرون نرفتمحالا که قراره برم دانشگاه میترسمواسه همین میخوام یه ورزش رزمی ...

اینجور ورزش‌ها بنظرم از سن پایین خوبه...و اینکه به آسیب دیدگی هم فکر کن...آدم بوده با ۴۰سال سن رفته کمربند مشکی تکواندو گرفته .یکی هم مثل خواهر من مجموع دوماه نرفته مشکل براش پیش اومد.که تا سرکوچشون هم یمدت نمیتونست بره...چون بیمه ورزشی اصلا تاوان اون آسیب دیدگی نامیده.مثلا هزینه طرف میشه ۳۰میلیون بیمه نهایت ۱۰تومن میده....به شانست بستگی داره...چه تو سطح حرفه ای چه مبتدی آسیب دیدگی ممکنه بوجود بیاد...من یکی از دوستام حرفه ای تکواندو کاره...جوانان تیم ملی قبول شد...الان بخاطر عمل زانوش پدرش خونه شو‌فروخت خرج دخترش کرد...چون بیمه ورزشیش جوابگو نبوده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اینجور ورزش‌ها بنظرم از سن پایین خوبه...و اینکه به آسیب دیدگی هم فکر کن...آدم بوده با ۴۰سال سن رفته ...

که اینطور🥲پس خیلی ریسکیه

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️