2777
2789
عنوان

سلیس حرف زدن

102 بازدید | 8 پست

من 20 سالمه وقتی بچه تر بودم خب شاید وقتی میخواستم حرف بزنم تو جمع کمی من من میکردم

الان من من نمیکنم ولی سعی میکنم که مکث کنم تا اون کلمه ای که میخوامو تو ذهنم پیدا کنم

گاهی اوقات این پیدا کردن کلمه برام خیلی سخت میشه خیلی هم آبرو بره این داستان

فرض کن جلوی یکی نشستی وسط حرف زدنت اسم طرف یادت نمیاد بعد یه چند ثانیه مکث میکنی 

مسلما الزایمر ندارم ولی حافظم بده 

واقعا چیکار کنم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاور می‌گفت برا اینه که دایره لغاتت کمه،باید اونقدر کتاب مختلف بخووونی تا دایره لغات بره بالا بعد موقع صحبت کردن مغزت سریع کلمه مناسب رو پیدا می‌کنه و تحویلت میده

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻

باید از حافظت کار بکشی واقعا. چمیدونم بشین قرآن حفظ کن. زبان انگلیسی یاد بگیر. هر کاری که باعث بشه مغزت مجبور بشه اطلاعات رو اجباری بازیابی کنه. باید در مورد ساختار مغز انسان بیش تر مطالعه کنی و ویدیو ببینی که توصیه میکنم برو یوتیوب. اینستا رو حذف کن این ویدیو کوتاه که به سرعت ردش میکنی باعث میشه حافظت ضعیف بشه. اگر درمورد مغز بلد نباشی مثل شنا کردن در جهت مخالفه و ناامید میشی. منحنی ابینگهاوس رو مطالعه کن. یک سری خوراکی ها مثل قهوه،شکلات تلخ، چای سبز،آب،تخم مرغ،آجیل به شدت برای مغز خوبه. شیرینی جات مصنوعی برای حافظه مضره. تایم غروب آفتاب اگه بخوابی مغزت رو به فنا میده. غذای باطبع سرد حافظه رو کم میکنه. مثلا قهوه رو با پودر دارچین بخور.