2777
2789
عنوان

آرایش عروس

1713 بازدید | 43 پست

خانوما شما روز عروسیتون آرایش شدنتون تو آرایشگاه چند ساعت طول کشید؟

می خوام خودم خودمو آرایش کنم. تو آرایشگاه چه کارهایی به جز میکاپ مجلسی براتون انجام دادن؟ زیرسازی زمان برد؟ چی باعث میشه چند ساعت طول بکشه؟ چون فکر می کنم آرایش یک ساعته تمومه

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
ساعت۷ رفتم ساعت۱۲ ازایش تموم. تا۲ هم‌موهام

چیکار می کنن که انقد طول می کشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۴ عصر تا شیش و خورده ای

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

من پوست صورتم جوریه ک اصلا ارایش روش نمیخابه .‌باید چن بار پودر فیکس و اینا بزنن تا بمونه . موقع مجلسم ۳ بار پاکسازی صورت داشتم .‌ی اصلاح داشتم . رنگ ابرو هم بود و چون ابروهام و موهام دیر رنگ‌میگیرن طول کشید .‌(مو رنگ‌نکردم) از ساعت ۵ صبح رفتم تا ۱۰ نیم حاضر بودم بعدشم رفتیم اتلیه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

همش گریم زیر سازی😑

لازمه حتما انجام بدم؟ یعنی کمک می کنه آرایش صبح تا شب رو صورتم خوب بمونه یا فقط برای اصلاح فرم انجام میشه؟

خودت خودتو آرایش نکنیا هیچی از گریم نمیدونی پشیمون میشی

هر وقت رفتم آرایشگاه پشیمون شدم

ساعت ۳ صبح رفتم تا ساعت ۶ صبح اماده بودم

ساعت ۶ اماده شدی چه زود . بعدش چیکار کردی تا شب یعنی باغ و عکاسی انقدر طول میکشه؟

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩