2777
2789
عنوان

اونایی که پارسال عقد کردن بیان

115 بازدید | 8 پست

کیا سر عقدشون زیر لفظی بهش ندادن

من خودم پدر شوهرم با اینکه وضعش خیلی خوبه 

و دست زن و دخترش پر از طلاس 

زیر لفظی گفت من به عروس طلا نمیدم 

جلو این همه ادم تو محضر ۱۰۰ تومن داد دستم 

اونم تو سال ۱۴۰۲ 

واقعا نمیدونم چی بگم از این خانواده ها

دخترشون مجردع هنوز و بسیار خانواده طلا دوستی هستن 

گاهی وقتا با خودم میگم اگه یکی بیاد سر دخترشون این کارو بکنه 

تحملشو دارن؟؟

واقعا دلم گرفته 

هر بار فیلم عقدمو میبینم...

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یادت باشه وقتی دخترشون ازدواج خواست بکنه به خانواده شوهرش بگی اینها رسم زیر لفظی ندارن ،شما هم عروسی دخترش کادو نده قشنگ تلافی کن وگرنه سالها باید عذاب بکشی

هوم بی خیال شو تورو خدابه من کادو کلا ندادن برامم هیچ کاری نکردن😂طلاهایی که با وام شوهرم گرفتن یعنی ...

برای منم نه عیدی اوردن و نه یلدایی هیچ کاری نکردن واسم 

تازه برادرشوهرم سر شرط و شروط بله برون 

به حرف اومد سرویس طلا هم ندیدم به عروس که همون سرویس عروسی باشه 

مم تعجب می کنم شوهرم میخواد سرویس  عروسی بگیره برام

اون چره دخالت می کنه بابام توپید بهش 

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

خب چرا ب شوهرت نگفتی از قبل؟

از خانواده انتظار نداشته باش و این چیزارو از شوهرت بخواه

مردا این چیزارو اکثرشون نمیدونن و تا کسی بهشون نگه دوهزاریشون نمیوفته ک باید چیکار کنن

من از روزی ک اومد خواستگاریم این چیزارو کم کم یادش دادم

خانوادشم ب شدت خسیسن

مادرش وقتی دید مادرم بهم دستبند طلا هدیه داد اونم ۲۰۰ تومن پول داد😐😅این براش خیلیههههه همونم از جیب پسرش بود😐

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

خیلی از خانم‌ها موارد مشابه شما دارن مثلا برای من آینه و شمعدون و بقیه خرید‌های عروسی رو نکردن نمیگم بذارش کنار بهش فکر نکن ولی خیلی درگیرش نشو چون فقط تو اذیت می‌شی اونا که همچنان پررو هستند مثل مادرهمسر من که میگه اینا اسرافه😂😂

برای منم نه عیدی اوردن و نه یلدایی هیچ کاری نکردن واسم تازه برادرشوهرم سر شرط و شروط بله برون به حرف ...

ببین واقعا اگه بابات سفت گرفته بذار بابات رسیدگی کنه خودت حرص نخور خودتم با شوهرت بد نشو...

بابای من گفت بیخیال شم و این چیزا واقعا براش پولی نیست فقط گفت هرکس برام کاری کنه ۱۰ برابر جبران میکنم که اونا لیاقت نداشتن:)

منم با شوهرم اتمام حجت کردم توی روزای سخت و مریضی و پیری خانوادش به من هیچ ارتباطی نخواند داشت و تمام.

منم تازه عقد کردم تو شهر ما رسم زیر لفظی نداریم قبل عقد نامزدم گفت داماد هم به عروس کادو میده گفتم برای بله گرفتن زیر لفظی به شوخی گفتم اونم یه دستبند گرفته بود 

کاش تو هم به نامزدت میگفتی خودش می‌گرفت زیر لفظیو مگه پدر شوهر میده