2777
2789
عنوان

شوهر‌لجباز

753 بازدید | 42 پست

بهش میگم پرونده منو ببر آموزشگاه برام نوبت بزن‌میگه من وقت ندارم خودت برو میگه خودم میبرمت بعد برگرد 

شغلش هم آزاد کارمند نیست که دیرس بشه ولی همیشه میگه زود باش زودباش سریع فورا 

یه چایی میخوام بخورم زهر مارم‌میشه 

منم از اون لجباز ترم گفتم اصلا نمیرم

بعد هرجا میره میگه این زن دوسال نتونسته گواهینامه بگیره 

آخه آدم اینقدر بی درک و فهم🥴🥴🥴

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

یعنی خودت نمیتونی انجام بدی؟ 

چرا برای جزئی ترین چیزا وابسته به شوهرتی؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اینقدر امسال هوا گرمه وقتی میزنم بیرون دلم میخواد از گرما گریه کنم وقتی گرمم میشه فشارم میوفته حالم بد میشه این چرا اینجوریه 😬😬😬🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خودت نمیتونی انجام بدی؟ چرا برای جزئی ترین چیزا وابسته به شوهرتی؟

اون ماشین زیر پاش یعنی من ارزش ندارم همسرم یکاری برام انجام بده بخدا بارها از کارهای خودم از خوابم زدم که کارش جلو بیوفته ولی اون نه از این به بعدم برنامه همین دیگه بمیره براش کاری نمیکنم

مگه بچه این ک لج میکنین

وقتی توی ماشین دعوامون میشه با سرعت ۱۴۰ تا میره که منو بترسونه😒😒دیگه ازش چه انتظاری داشته باشم

خوب خودت برو عزیزم شاید تو خیلی وابستشی اونم میخواد خودت کاراتو انجام بدی

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اگر همو بفهمید مشکلتون حل میشه با لجبازی چیزی درست نمیشه

بخدا اون همیشه اذیتم میکنه نمیذاره صبحانه م رو کامل کنم یا لباس درست حسابی بپوشم بارها دلم میخواسته آرایش کنم میره جلو در بوق میزنه همش میگه زود زود

بخدا اون همیشه اذیتم میکنه نمیذاره صبحانه م رو کامل کنم یا لباس درست حسابی بپوشم بارها دلم میخواسته ...

من آقا هستم . ببین یکم مدیریت کن . تایمتو . کارتو و ... لجبازی نکنید بهم احترام بزارید مطمئن باش اوکی میشه همه چی 

خوب خودت برو عزیزم شاید تو خیلی وابستشی اونم میخواد خودت کاراتو انجام بدی

ببین مثلا موقع ثبت نام ایرانخودرو میگفت اگر تو گواهینامه داشتی الان ثبت نامت میکردم اگر تو گواهینامه داشتی ماشینو بهت میدادم بری فلان جا ولی موقع این حرفا زبون درازه ولی عمل نمیکنه خونه ما یه منطقه خیلی بدی از شهرمونه تا بخواد بری مقصد باید کلی راه بری

بی اهمیت نشون بده نسبت ب ای رفتارا تا از سرش بیفته

یکبار دیگه جایی بگه زنم نتونست گواهینامه بگیره من میدونم و اون

شاید ناراحت بشی ولی تو لجبازانه و بچگانه رفتار کردی 

اسنپ بگیر 

خودت برو کاراتو انجام بده 

کلا متکی ب مرد نباش 

من هیچ وقت کارای اداریمو به شوهرم نمیگم انجام بده یکی حواس پرته یکی تنبل همیشه خودم انجام میدم 

کاراشم من لطف میکنم حتی تنظیم پایان نامشم من انجام دادم آماااااا در عوضش کلی پول ازش گرفتم😂برا هرکار میکنی براش ازش پول بگیر😅کاراتم خودت برو انجام بده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....