2789
عنوان

چرا همتون

227 بازدید | 23 پست

بابا چرا همتون پولدار و لاکچری اید ؟

نی نی سایت ب ادمای معمولیم نیاز داره

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اکثریت که دنبال یارانه اند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبرکن اب پرتقالم رو بخورم و از استخر بیام بیرون جوابت رو میدم عزیزم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

حالا کو پولدار؟ 

پولدار بیکاره بیاد اینجا عضو بشه؟ میره عشق و حال

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اکثریت که دنبال یارانه اند

بابا همه یا خوشگلن

یا پولدارن ماهی ۵۰ خرجشون میشه

یا ماشین خارجیای گرون میخوان بخرن 

یا خونشون انقد بزرگه نمیدونن چیا بزارن توش

و و و

خیلی زیادن

اهان دکترن و دانشجو پزشکی

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

حالا کو پولدار؟ پولدار بیکاره بیاد اینجا عضو بشه؟ میره عشق و حال

بابا همه اینجا تیلیاردرن

صبرکن اب پرتقالم رو بخورم و از استخر بیام بیرون جوابت رو میدم عزیزم

خوشمزس؟؟؟؟

خوشمزس؟؟؟؟

اره خیلی 

تازه ترش ترش🤣🤣

دلم اب پرتقال خواااست🤣

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
بابا همه اینجا تیلیاردرن

باور نکن متاسفانه خیلی ها از کمبود ها و عقده هاشون میگن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵