zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2198 عنوان فروشندگی 71 بازدید | 9 پست واقعا از این کار نفرت پیدا کردم از طرفی کار دیکه هم بلد نیستم چی کار کنم به نظرتون 1403/04/20 | 05:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8189 سلام استاتر و بچهها شوهرم تازه مغازه نونوایی زده میشه دعا کنید و صلوات بفرستید مشتری بیاد واسش کارش بگیره با کلی بدبختی با امید شروع کردیم بچهها
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4168 فروشندگی چی؟دوماه اینا میکشه یاد بگیری سختته برو تو کار دگ
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 خسته شدیمنم یه مدت ازکارم خسته شدمکتاب زبان بگیروتوی بیکاری بخونیاراههای جذب وپیشرفت درکارروپیداکن وتجربه کن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2198 فروشندگی چی؟دوماه اینا میکشه یاد بگیری سختته برو تو کار دگ لباسوافعا کار بیخودیه
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2198 خسته شدیمنم یه مدت ازکارم خسته شدمکتاب زبان بگیروتوی بیکاری بخونیاراههای جذب وپیشرفت درکارروپیداکن و ... خب کناب زبان که توش درامد نیست
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4168 لباسوافعا کار بیخودیه لباس خوبه باز راحت تره من کفش فروشی قسمت مردونه کار میکردم کد همه کفشارو باید یاد میگرفتم با اسم و برند و جاهاشون تو انبار 😐
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 خب کناب زبان که توش درامد نیست توبخون میبینی چه درآمدی توشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......