2777
2789
فکر کنم اونم حسش به تو متقابله😁ببین چون گفتی نمیشناسم دارم بهت میگم و این کااااملا از ته دل و از رو ...

خدا کنههه

آره اول سعی میکنم بشناسمش 

ولی خب خودم آدم شناسم چهره معلومه طرز بیان

ولی خب این کافی نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمه بیشتر چن ماه از زیر زبونش بکش رل دارع اهل رل هست اینا یا کسیو دوس دارع؟

رل نداره 

چیزی نگفته که اهل رل هست 

ولی یجور وانمود میکنه حال من مهمه

فک نمیکنم کسیو دوس داشته باشه 

رل نداره چیزی نگفته که اهل رل هست ولی یجور وانمود میکنه حال من مهمهفک نمیکنم کسیو دوس داشته باشه

خوبه پس

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

حالا چجور علاقه مندش کنممم

مثلا اوکی رفتار کن جوری که حد خودشو بدونه

نذار درموردت همین اول همه چیزو بفهمه چون دیگه براش جذابیت نداره

مرموز باش چون پسرا کلا عاشق رمز و راز و بیشتر میوفتن دنبالش تا کشفش کنن

و عادی رفتار کن مثلا وقتایی که کار داری نیازی نیست همه وقتتو بذاری براش و به کارات برس بعد برو سراغش 

خدا کنهههآره اول سعی میکنم بشناسمش ولی خب خودم آدم شناسم چهره معلومه طرز بیانولی خب این کافی نیس

آره 

مثلا علاوه بر اون چیزایی که گفتم تو هم یه وقتایی خاص رفتار کن طوری که انگار اون برات خاصه

یا اینکه مثلا یه موقع هایی یه حرفایی بزن که ندونه منظور دار  بوده یا نه

کلا گیجش کن بدبختو🗿😂

مثلا اوکی رفتار کن جوری که حد خودشو بدونهنذار درموردت همین اول همه چیزو بفهمه چون دیگه براش جذابیت ن ...

اره موافقم 

بهش پیام دادم ک چطوری و اینا ولی خب از سرکار برگشته بود سین نزد خوابید

بعد پیام دادم خوابی؟

بنظرت پاکش کنم یا بزارم بمونه؟