2777
2789
عنوان

نی نی یار

136 بازدید | 15 پست

niniyar 7@

من احازه دارم تایپکمو ترکوندن نتیجشو بزارم؟ میخوام بگم از حرفای کاربرا چه نتیجه ای گرفتم که چیکار کنم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

@niniyar_2  

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

تعلیقم نکنن؟ اخه ی تایپک زدم ۳ روز پیش ترکید الکی بعد دوباره زدم تعلیقم کردن 

تا ساعت ۸ نی نی یاری نیست

عه

تعلیقم نکنن؟ اخه ی تایپک زدم ۳ روز پیش ترکید الکی بعد دوباره زدم تعلیقم کردن

بگو بعدش پاک کن

تعلیقی نهایتش ی هفته یا س روز طول بکشه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
من ی کاربریمو یسالپیش از دست دادم هنوز برنگشته .

واسه اسی س روز تعلیق بوده

پس باز یا س روزه یا ی هفته

بعداگ ی هفته تعلیق شه ده رور یا پونزده روز تعلیق میشه اگ درمورد سیاست صحبت کنه یا نوداینا بزاره تعلیق ابدی میشه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
بگو بعدش پاک کنتعلیقی نهایتش ی هفته یا س روز طول بکشه

خب اول حق دارم کینه دارم این همه اینجو باشم بعد گفتید خو ازش جدا میشدی میدونم. باور نمیکنید ولی من کل ابتدایم تا راهنمایم هیچ دوستی نداشتم بلد نبودم ارتباط بگیرم با دختر بخدا جدی میگم و اینقد تنها مونده بودم تا کلاس ۱۰ با این دختر. اشنا شدم از تنهایی شما تنها نموندید انقدد که درک کنید سخته ادم از تنهایی و داشتن دوست هرکاری ممکنه بکنه خب برا اینم که میگید انتقامم به ضرر خودمه چون برا دستمالیشم من قصدم اینه دانشگا رو ادامه بدم از ایران برم نمیخوام بموونم ایران ازدواجم قصدشو ندارم  که داشتن بکارت مهم باشه هم انتقامم میگیرم عمرمو ازش و هم بهم میخورن اصلا پسره رو دوس نداره بخاطر پول باهاشه اون ۱۰ بار منو جدا کرد نزاشت با کسی باشم من زندگیشو میگیرم چرا الکی بمونه با یکی بخاطر پولش اونم ساده فک کنه برا خودش میخوادش پسر عاشقشه باهم بودن چن سال ولی این ن فق برا پول پسر خواست خودشو اتیش بزنه چون  نامزدیو بهم زد دختره دختره هم دید انقد میخوادش بخاطر پولش باهاش ازدواج کرد 

خب اول حق دارم کینه دارم این همه اینجو باشم بعد گفتید خو ازش جدا میشدی میدونم. باور نمیکنید ولی من ک ...

@ماهی_آکواریومی  

@حـیـرآن  

واسه اسی س روز تعلیق بودهپس باز یا س روزه یا ی هفتهبعداگ ی هفته تعلیق شه ده رور یا پونزده روز تعلیق ...

نه اصلا سیاسی نبود

ی تاپیکی زدم پربازدید شد 

بعد دو سه نفر طبق معمول پریدن وسط گفتن داری دروغ میگی محاله 😑😑😑

در حالیکه اصنم چیز عجیبی نیود 

اینا هی نینی یار تگ کردن بیا بیا داره احساسات همه و بازی میده😑

نه اصلا سیاسی نبودی تاپیکی زدم پربازدید شد بعد دو سه نفر طبق معمول پریدن وسط گفتن داری دروغ میگی محا ...

هی  به نظر من تو این دنیا هیچیزی محال نیست مگه بگن طرف داره جادو‌ میکنه مثه این کارتونا😑