2777
2789
عنوان

مزاحمت تلفنی

2383 بازدید | 55 پست

سلام دوستان 

من شش سال پیش با یه اقایی به صورت تلفنی صحبت میکردم و چت میکردیمو اینا 

ینی همون موقع هم هی مزاحمم میشد هرچی میگفتم دست از سرم بردار ولکن نبود 

ادم هم نبود بخدا حالا بگم عاشقه 

همش ازار و اذیت بود برام 

دختر باز و بی سر و پا 

من پنج سال پیش ایشونو بلاک کردم و بهشم گفتم که دارم ازدواج میکنم 

هی شش ماهی یبار از یه جایی پیداش میشه سلام میکنه 

زنگ میزنه 

نمیدونم از واتساپ تماس تلفنی میگیره 

بابا پنج ساااال گذشته من ازدواج کردم 

هر بار بهش توضیح دادم ازدواج کردم 

از همه جا بلاکش کردم بخدا میترسم شوهرم بره تو بلاکیا بگه اخه چرا شماره این بعد پنج سال جز بلاکی هاست 

هر بار گفتم شکایتت میکنم 

اقا دیگه خودشم ازدواج کرده 

نمیدونم کیه زنش نمیتونم پیدا کنم فقط دیدم تو بیوش زده بود 

حالا باز اومده سلام کرده 

چیکار کنم؟؟

از همه جا بلاکه به قران روبیکا تازه نصب کردم گفتم ولش کن حالا باید برم شمارش سیو کنم بیام بلاکش کنم شمارش تو همه نرم افزارا میاد بالا ولش کردم 

دلمم نمیخواد زندگیش خراب کنم وگرن زنش پیدا میکردم یک هفتس نامزد کرده 

بم بگید چیکار کنم مغزم دیگه کار نمیکنه

وا خب شمارت رو عوض کن

اگر میبینی واقعا داره جدی میشه مزاحمتش به همسرت بگو زنگ بزنه چهارتا داد و بیداد و دعوا و تهدید بکنه. وقتی به همسرت نمیگی اونم میفهمه نمیتونی بگی

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برو شکایت کن ازش

اخه الان فقط یه پیام سلام دارم ازش 

بعد ما هنوز جدا نشدیم از خانواده 

میترسم بفهمن یا خدایی نکرده شوهرم بفهمه ،یه جریانی هست که اگه بو ببره این دورو برم پلکیده میکشتش 🥲 

وا خب شمارت رو عوض کناگر میبینی واقعا داره جدی میشه مزاحمتش به همسرت بگو زنگ بزنه چهارتا داد و بیداد ...

عزیزم نمیتونم عوض کنم پنجاه بار عوض کردم میگرده پیدا میکنه

یه جریانی هست که اگه شوهرم بفهمه این دوروبرم پلکیده میکشتش یبار تفنگ برداشت بره سراغش جدی جدی  من با تهدید خودکشی نذاشتم

عزیزم نمیتونم عوض کنم پنجاه بار عوض کردم میگرده پیدا میکنهیه جریانی هست که اگه شوهرم بفهمه این دوروب ...

اخه چجوری پیدا میکنه.شمارتو به کسی نده جز افراد مهم 

یاهم تهش برو شکایت کن دیگه همین که پیامک دادگاه براش بره بیخیال میشه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
بلاک میکنم عین زخم عفونی میمونه اخر از یه جا سر باز میکنه

بهش پیام بده یه ک....ی ازت پاره کنم مرتیکه فلان فلان شده حالا به زن من پیام میدی داغتو به دل عزیزات میزارم حالا وایسا و نگاه کن بعدشم بلاکش کن فک میکنه شوهرت پیام داده

اخه چجوری پیدا میکنه.شمارتو به کسی نده جز افراد مهم یاهم تهش برو شکایت کن دیگه همین که پیامک دادگاه ...

نمیدونم 

بی شرفه

بی ناموسه 

دنبال بهونس سر صحبت باز کنه

این پیامک دادگاهم بره میاد پیام میده سلام زری شکایت کردی؟