2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

192 بازدید | 28 پست

خب رشته کاردانش چه درس هایی دارع؟

تو دبیرستان منظورم هست 

مثلا اگه بخوام بزرگسالان بخونم 

سخت میگیرن؟ یا سوال های امتحان رو خودشون میدن؟ 

واسه‌ دیپلم میگم 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

عزیزم فرق بین کاردانش وفنی حرفه ای کاردانش اینه که کارودانش درهای خوندنیش کمتره وتئوریش بیشتره وفنی حرفه برعکس

توعرصه اتخاب رشته خیلی تنوع رشته دارن بایدبری خودت دومدارس بگردی وخواهشازودتربرین که زودپرمیشه

تاجاییکه من میدونم رشته کامپیوتر خیاطی گرافیک لباس شب عروس طراحی فرش و..... 

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزیزم فرق بین کاردانش وفنی حرفه ای کاردانش اینه که کارودانش درهای خوندنیش کمتره وتئوریش بیشتره وفنی ...

خیلی ممنونم عزیزم بخاطر اینکه جواب دادی 💚

ولی‌ من میخوام بزرگسالان برم‌ اونم‌ زود پر میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم عزیزم بخاطر اینکه جواب دادی 💚ولی‌ من میخوام بزرگسالان برم‌ اونم‌ زود پر میشه؟

اونونمیدونم راستش عزیزم ولی هرچی زوترپیگیری کنی بهتره

کارت هدایت تحصیلیت اومده؟ خودهدفت چیه؟ 

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ازدواج کردی که میخوای بری بزرگسالان؟ 

اونونمیدونم راستش عزیزم ولی هرچی زوترپیگیری کنی بهترهکارت هدایت تحصیلیت اومده؟ خودهدفت چیه؟

من خودم‌ دبیرستان رفتم‌ سه سال انسانی خوندم بعد اینکه امتحانات نهایی دادم فهمیدم از انسانی به جایی نمیرسم 

میخوام برم‌ بزرگسالان کاردانش بخونم‌ 

بعد اون برم با دیپلمش دانشگاه آزاد فعلا هدف ام اینه 

ازدواج کردی که میخوای بری بزرگسالان؟

نه مجردم 

نتونستم امتحان هارو پاس کنم‌ تو همین نهایی ک دادیم 🥲

من خودم‌ دبیرستان رفتم‌ سه سال انسانی خوندم بعد اینکه امتحانات نهایی دادم فهمیدم از انسانی به جایی ن ...

یعنی علاقه ای نداره به رشته های انسانی

امارشته های خیلی خوبی داره برای خانوما فلسفه ادیان شناسی علوم اسلامی فقه واصول و.... 

یعنی علاقه ای نداره به رشته های انسانیامارشته های خیلی خوبی داره برای خانوما فلسفه ادیان شناسی علوم ...

اصلا علاقه ای ندارم‌ 

آره رشته‌ هایی خیلی خوبی داره اگه علاقه داشته باشی 

من به تجربی بیشتر علاقه داشتم بنظرم 🥲

راستی میتونم‌ تغییر رشته بدم درحالی ک از سال‌ های پیش تجدید دارم‌ یا بايد از اول‌ بخونم دبیرستان رو؟

نه مجردم نتونستم امتحان هارو پاس کنم‌ تو همین نهایی ک دادیم 🥲

پس دقیقاعین خودمی

منم رشته ریاضی فیزیک بودم ازاول به درس علاقه نداشتم نمره هام پایین بودبه زورخانوادم منوگذاشتن ریاضی حالم بهم میخوردهیچی یادنگرفتم نتونستم پاس کنم نهایی روبعدامتحاناازدواج کردم همسرم نزاشت چیزی که دوست دارم ادامه بدم

پس دقیقاعین خودمیمنم رشته ریاضی فیزیک بودم ازاول به درس علاقه نداشتم نمره هام پایین بودبه زورخانوادم ...

تونستی دیپلم بگیری حداقل‌؟

خدایی‌ به ماها ظلم میشه دنبال‌ علاقه یا چیزی ک راحته نمیریم نمیتونم‌ پاس کنیم‌ 🥲💔

اصلا علاقه ای ندارم‌ آره رشته‌ هایی خیلی خوبی داره اگه علاقه داشته باشی من به تجربی بیشتر علاقه داشت ...

هردفعه قانونایه آموزش پرورش عوض میشه مثلامیشداگه سال اول ریاضی بودی سال بعدزودبری امتحان بدی بری تجربی امادقیق نمیدونم

حتمابرواداره آموزش پرورش وپرس جوکن

تونستی دیپلم بگیری حداقل‌؟خدایی‌ به ماها ظلم میشه دنبال‌ علاقه یا چیزی ک راحته نمیریم نمیتونم‌ پاس ک ...

نه ولی تاآخرش رفتم انگارگرفتم دیگه

ریاضی فیزیک خیلی سخته اونم واسه منی که ازش متنفربودم

هردفعه قانونایه آموزش پرورش عوض میشه مثلامیشداگه سال اول ریاضی بودی سال بعدزودبری امتحان بدی بری تجر ...

آره لامصب هر دفعه عوض میشه اصلا معلوم نیست کارشون ولی‌ فکر نکنم‌ بشه‌ تا یازدهم هست تغيير رشته فکر کنم‌🥲

بیا حالا سه سال از اول‌ بخون 🥲💔

آره لامصب هر دفعه عوض میشه اصلا معلوم نیست کارشون ولی‌ فکر نکنم‌ بشه‌ تا یازدهم هست تغيير رشته فکر ک ...

اول بروبپرس

اگه علاقه داری ارزش داره