2777
2789
عنوان

ب نظرتون بازم خیانت میکنه

147 بازدید | 7 پست

تاپیکاموبخونیدمیفهمیدمچشوهزاربارگرفتم خانوادم کتکش زدن آخرمجبورشدحق طلاق و حضانتوبهم بده

الان داریم باهم زندگی میکنیم گفتم بریم پیش خانوددم قبول کردواومدسخت نگرفت

دیشب دیدم کیف مدارکهاش کارت و...همیشه توشلوارش بوداماالان ته کیف کولیش قایم کرده 

دوستم میگه توبه گرگ مرگه 

اینابهم کشش دارن بازم بهم برمیگردن کیه من گفتم 

شک افتاده ب دلم امروز۲۰تیر۱۴۰۳ ببینم کی میام تاپیک بزنم ک دوباره مچشوگرفتم 

یعنی بازم امکانش هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق طلاق و حضانتو داری دختر خیانتم کرد کرد بره گم بشه

مگه طلاق بادوتابچه الکیه کجاببرمشون شکمشونوچجوری سیرکنم

خانوادم پشتم نیستن فقط میگن بساز یه روزی عقلش میادسرجاش اینم ک اومدن کتکش زدن و کمکم کردن حق طلاق وحضانتوبگیرم میخواستن اون بترسه

سلام امیدوارم به حق این شب ها.. شرایط جوری برات پیش بره که دیگه هیچ وقت زندگیت متلاطم نشه ..اینقدر خوشی بی حساب کتاب برات بیاد بیای تاپیک بزنی ما هم ذوقش رو بزنیم 🌹..و سعی کن ی حرفه یاد بگیری و ی درآمد برا خودت دست و پا کنی ..

مگه طلاق بادوتابچه الکیه کجاببرمشون شکمشونوچجوری سیرکنمخانوادم پشتم نیستن فقط میگن بساز یه روزی عقلش ...

پس لااقل نزار اینقدر همه چیز علنی بشه ..جوری رفتار کن که متوجه خیانت نمیشی ..چون هر بار که متوجه بشی و به روش بیاری و بازم بمونی ..اوضاع رفته رفته بد و بدتر میشه ..

2790
2778
2791
2779
2792