2777
2789

دوستان سلام

من دیروز متوجه شدم که باردارم سومین هفته هم هست

اما نمیدونم چیکارکنم

همش پرخاشگرم زود عصبی میشم گریم میگیره عادیه؟؟؟؟

دوست دارم ادامه تحصیل بدم ۲۱ سالمه شوهرم میگه نرو‌دانشگا سرکار نرو خودم خرجتو میدم

بنظرتون چیکارکنم😭راهنمایی کنید

نروخب

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوی شوهرتون ایستادگی کنید و اگر مجبورتون کرد، تهدید به استفاده از راه قانون کنید.

اگر باز هم رویکردش رو عوض نکرد، به پشنهاد بنده مهرتون رو عندالمطالبه به اجرا بگذارید و طلاق بگیرید

باز هم تأکید می‌کنم پیشنهادم همینه نپرید بهم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من نرفتم الان مثل چی پشیمونم البته میتونی بزاری دوسالش که شد بری

نمیخوام بدنیا بیارمش حس میکنم زوده تواناییشو ندارم از طرفیم میترسم دیگه خدا بهم بچه نده

نمیخوام بدنیا بیارمش حس میکنم زوده تواناییشو ندارم از طرفیم میترسم دیگه خدا بهم بچه نده

توی تحصیل کوتاه نیا 

هر کی نرفته پشیمون شده .

شوهر منم ناراضی بود من رفتم استخدامی دادم دو سال تا امسال قبول شدم مهر میرم سر کار 

توی تحصیل کوتاه نیا هر کی نرفته پشیمون شده .شوهر منم ناراضی بود من رفتم استخدامی دادم دو سال تا امسا ...

دارم زبان میخونم واسه ایلتس میگه همون کافیه نمیدونم چیکارکنم

توی تحصیل کوتاه نیا هر کی نرفته پشیمون شده .شوهر منم ناراضی بود من رفتم استخدامی دادم دو سال تا امسا ...

دارم زبان میخونم واسه ایلتس میگه همون کافیه نمیدونم چیکارکنم

غیرت الکی💔دیونم کرده

چیزی که مرد ها باید متوجه بشن، اینه که زن ها وسیله اون ها نیستند و باید بر طبق علاقه‌ی خودشونم پیش برن نه فقط خرف شوهر.

من زمانی که کار می‌کردم اینو خیلی تکرار می‌کردم اما متاسفانه بعضی ها این رو به‌عنوان فرهنگ جا انداختن و نمی‌خوان که تغییرش بدن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چیزی که مرد ها باید متوجه بشن، اینه که زن ها وسیله اون ها نیستند و باید بر طبق علاقه‌ی خودشونم پیش ب ...

تا الان حرف خودمو پیاده کردم درس میخونم اما معلم خصوصی میگیره تنها مشکلش با دانشگاست بنظرتون چیکارکنم راضی شه؟

نه بابا این چه حرفیه خدا بهت داده 

سقط خطر ناکه ممکنه بعدا دیگه بچه دار نشی