2777
2789
عنوان

روز اخر محرم

574 بازدید | 30 پست

فک کنم ۲۲ مرداد روز اخر محرمه دلم میخواد روز اخر محرم نذری بدم ولی نمیدونم چی باشه ب نظر شما خوایبخرم بدم به یک خانواده نیازمند خوبه یا ی چیز دیکه بخرم ببرم مسجد یا پول بدم به یک خیریه بدنش به یک نیازمند زیادم نیست پولم کمه وله خوب منم میخوام نذری بدم میشه لطفا کمکم کنید🥺ب  نظر شما اخر محرم خوبه نذری بدم یا الانم بدم و اخر محرمم بدم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بخری ؟ خوای بخری ؟

نمیدونم دلم میخواد وسایل خوراکی مثل ماکارونی و ربع و روغن و نمک و اینجور چیزا بخرم زیادم ن فقط واسه یک خانواده بدم بهشون ب نظرتون خوبه؟

همین ک دلت میخواد نذری بدی و داری تمام توانتو میذاری ثواب بالاترین نذری رو داری … پس نگو پولم کمه گل من

بنظرم ببین تو خونه شرایطشو داری بدی؟ اگه نداری بده نیازمند … انقد واست دعا میکنن و خوشحال میشن ک خدا میدونه

قبول باشه قشنگم

اگه بتونی هر دورو بدی که خیلی خوبه

من دخترعموی مامانم روز آخر محرم نذری درست میکنه و یه شب خانواده خودشو ما رو دعوت میکنه یه شب خانواده شوهرش 

ببین هر طور خودت راحتی منظورم این شرایطش و داری

یا میتونی یه نذری درست کنی ( البته برا الان ) روز عاشورا بین عزادارا تو دسته ها پخش کنی

نمیدونم دلم میخواد وسایل خوراکی مثل ماکارونی و ربع و روغن و نمک و اینجور چیزا بخرم زیادم ن فقط واسه ...

اره عالیه عزیزم 

مهم نیت هست ، قبول باشه 🥰

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
همین ک دلت میخواد نذری بدی و داری تمام توانتو میذاری ثواب بالاترین نذری رو داری … پس نگو پولم کمه گل ...

فدات شم عزیزم ب نظرت خودم واسشون خوراکی بخرم مثل روغن و ربع و نمک و ماکارونی و اینجور چیزا یا پولو بهشون بدم؟؟؟

قبول باشه قشنگماگه بتونی هر دورو بدی که خیلی خوبهمن دخترعموی مامانم روز آخر محرم نذری درست میکنه و ی ...

عزیزم متاسفانه تو شهر ما هیچکس نمیاد بیرون ما سنی هستیم 🥺و اینکه تو خونه نمیتونم هیچی درست کنم مجبورم ی چیزی از بیرون بخرم یا ببرم مسجد یا بدم به یک نیازمند

فدات شم عزیزم ب نظرت خودم واسشون خوراکی بخرم مثل روغن و ربع و نمک و ماکارونی و اینجور چیزا یا پولو ب ...

میخوای بهشون پول رو بده چون اینطوری هر چیزی ک نیاز دارن میخرن… شایدم کسی پول دکتر و دارو نداشته باشه

پس فک کنم پول بهتره

ولی چجوری بدی ک ب غرور کسی خدایی نکرده برنخوره

میخوای بهشون پول رو بده چون اینطوری هر چیزی ک نیاز دارن میخرن… شایدم کسی پول دکتر و دارو نداشته باشه ...

هستن کسایی ک واقعا احتیاج دارن امیدوارم من بهشون بدم به غرورشون بر نخوره 🥺