2777
2789

باید با خانوادم مشورت کنم اگه خواستگاری 

دوستیم کلا نیستم حوصله ندارم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محترمانه جوابمو میدم اگه نه باشه

اگه اوکی باشه ام میگم اجازه بدید فکرامو بکنم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من یه بار صاحب بوتیکی که همیشه ازش خرید میکردم خیلی یهویی موقع بیرون رفتن از مغازه فامیلیم رو صدا زد و بعد یکم مقدمه چینی خواستگاری کرد. واقعا انتظارشو نداشتم. شماره پدرمو دادم بهش و گفتم با ایشون مطرح کنید و الفرار 😂

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
من یه بار صاحب بوتیکی که همیشه ازش خرید میکردم خیلی یهویی موقع بیرون رفتن از مغازه فامیلیم رو صدا زد ...

بعدش چی شد؟😁

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
بعدش چی شد؟😁

هیچی دیگه اومدن ولی رد کردیم. من ۱۹ سالم بود اون موقع. پسره هم که ۱۰ سال از خودم بزرگتر بود... قصد ازدواج ندارم حالا حالاها

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸