2777
2789
عنوان

سالگرد تروما

484 بازدید | 15 پست

به نظرتون سالگرد تروما واقعیه؟

اینکه میگن شاید بی حوصلگی و ناراحتی بی دلیلمون برای این باشه که اتفاق بدی توی اون تاریخ ،سال قبل یا سال ها قبل افتاده

پارسال ۱۹ تیر اتفاق بدی برام افتاد الان یک هفته میشه که اصلا حالم خوب نیست افکارم بهم ریخته

اهمیت ندم،میگذره؟یا اومده که موندگار بشه😅 

تا خالا نشنیده بودم

من سالهای پیش چنین روزی خیلی ادم خوشحال یا حداقل معمولی ای بودم اما الان قلبم داره از جاش در میاد…فکر نمیکنم ربطی داشته باشه

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا خالا نشنیده بودممن سالهای پیش چنین روزی خیلی ادم خوشحال یا حداقل معمولی ای بودم اما الان قلبم دار ...

فکر نمیکنم درمورد حال خوب باشه

میگن شاید بعضی وقت ها ما یادمون نباشه ولی بدنمون حواسش هست🥴

فکر نمیکنم درمورد حال خوب باشهمیگن شاید بعضی وقت ها ما یادمون نباشه ولی بدنمون حواسش هست🥴

به قول تو هرچی که هست امیدوارم نیومده باشه که بمونه😭

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

یک سال گذشت نگرانم که هر سال تکرار بشه

واسه من تا ۴ ۵ سالم طول کشیده تا چیزی رو بذارم کنار دیگه مرور نکنم

البته من خیلی گیرم از نظر ذهنی 

رو چیزی کلید کنم خیلی خودمو آزار میدم 

سعی کن کارایی بکنی حواست و پرت کنی

کاربری دست ۳ تا دوسته

نه عزیزم فکر نمیکنم درست باشه.منم اتفاق بدی دوسال پیش افتاد واسم ولی صرفا خاطراتش مونده نه حس خاصی.زمانش هم میاد و میره و خداروشکر میکنم که گذشت اون دوران و الان توی آرامش هستم

کار خوبه خدا درست کنه💫
نه عزیزم فکر نمیکنم درست باشه.منم اتفاق بدی دوسال پیش افتاد واسم ولی صرفا خاطراتش مونده نه حس خاصی.ز ...

جسارتا میتونم بپرسم چطور ازش گذشتین؟

منم حسی ندارم اما یادآوریش خیلی اذیتم میکنه

هر چند وقت یه بار یه دفعه یادش میفتم و تا چند روز هیچ کاری نمیکنم فقط میخوابم 

جسارتا میتونم بپرسم چطور ازش گذشتین؟منم حسی ندارم اما یادآوریش خیلی اذیتم میکنههر چند وقت یه بار یه ...

من تصادف خیلیی بدی داشتم که به شخصی آسیب رسید توش.تراپی رفتم اون دوران خیلیییی کمک کننده بود.۶ ماه هم زیر نظر روانپزشک دارو مصرف کردم.بعدش هم با کمک همون تراپیست که کلا رشته ش سندرم پس از حادثه بود کاملا باهاش کنار اومدم و به زندگی عادیم برگشتم.به خودم گفتم این موضوع نهایت یک سال از زندگی من رو‌ درگیر میکنه پس باقی روزای زندگیم چی؟تعداد اونا بیشتره،نمیشه اونا رو هم از دست داد بخاظر این روزا که تعدادی نمیشن دربرابر کل روزا.تصمیم گرفتم قوی باشم و یک حادثه که واسه همه پیش میاد ببینمش

کار خوبه خدا درست کنه💫
من تصادف خیلیی بدی داشتم که به شخصی آسیب رسید توش.تراپی رفتم اون دوران خیلیییی کمک کننده بود.۶ ماه ه ...

خوشحالم که از روزهای سخت گذشتین

اشتباهم همین بود که همون موقع پیش تراپیست نرفتم و فکر کردم خودم میتونم حلش کنم و لازم نیست از زندگیم برای کسی بگم

گاهی حس میکنم قلبم یه حفره داره که پر نمیشه البته موقت و برای چند روزه اما خیلی مزخرفه این حس

خوشحالم که از روزهای سخت گذشتیناشتباهم همین بود که همون موقع پیش تراپیست نرفتم و فکر کردم خودم میتون ...

کاملا درک میکنم چی میگی😊 ولی اینو بدون هنوزم دیر نشده.همچنان میتونی کمک کنی به خودت.توی هیچ مرحله ای وهیچ زمانی دیر نیست

کار خوبه خدا درست کنه💫