2821
2789
عنوان

واژینیسموس

509 بازدید | 20 پست

من هفت ماهه ازدواج کردم از رابطه جنسی خیلی میترسم واژینیسموس دارم ،پیش ماما هم رفتم اما فایده نداره خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم 😭😭کسی اینجوری بوده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه تهرانی  باید بری پیش فیروزه رییسی در بیمارستان اما خمینی از پذیرش ۲۴ نوبت بگیر بعد اون شما رو ارجاع میده همونجا ب فیزیوتراپی لگن در ۳ جلسه درمان میشی

نمیدونم عزیزم با استفاده از این دارو یه باره خوب شد انشاالله شما هم خوب میشی دکتر متخصص زنان رفتی دا ...

پیش ماما رفتم دارو نداد،بخدا دارم داغون میشم ،هر سری میایم انجامش بدیم همچیو خرابمیکنم همش میترسم خیلی درد داشته باشه،شما میتونید اسم دارو رو بپرسید؟

باشه بزار بهش پیام بدم احتمالا جواب بده گلم بهت خبر میدم انشاالله که جواب میگیری

میشه بپرسید ایشون مشکل واژن داشتن یا فقط واژینیسموس بودن  میخوام ببینم دارو برای مشکل جسمیشون بوده؟

عزیزم جواب داد یه کپسول که اسمش پریموژل نرم ژلاتینیه از شب هشتم پریودی تا شب۱۴ پریودی شبی یک عدد میخوری شب ۱۴ پریودی پاماد لیدوکائین _اچ_عماد ۵ گرم رو با اپیکاتو  وارد واژینال میکنی بعد از ده دقیقه و""""""""""""انشاالله که نتیجه بگیری عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش