2777
2789
عنوان

مردم عوض شدن

172 بازدید | 10 پست

مردم خیلی عوض شدن و دلشون سیاه شده،الان هرکیو دیدم به زمین خوردن و بدبخت شدنت راضین .....قدیما اینجوری نبودن نمی دونم فشار زندگیه چیه که اینجوری به سرشون اومده ...نمی دونم شاید آدم خوبم هنوز هست ولی دور من همه پلشتن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

برادربه برادر رحم‌نیست ،داداشم کم آورد دومادا پول گذاشتن به داداشمم گفتیم توهم کمک کن فقط فحش داد همون روزن زنش ۱۰۰ تومن طلا خرید اومد مثلا به ما نمایش بده ،براش نمی گیرم طفلکی با حقارت ونداری بزرگ‌شده

آدم خوب داریم آدم بد هم داریم باید ببینم کدومشون به پستمون میخوره من که دور ورم پر آدم بده

منم 😂 مطمئنم آدم خوب هست 

ولی در من نه 

ایرانیا قبلنا خیلی ذاتشون خوب بود 

نبایدم ازشون خرده گرفت فشار اقتصادی زیادی گردنشونه

برادربه برادر رحم‌نیست ،داداشم کم آورد دومادا پول گذاشتن به داداشمم گفتیم توهم کمک کن فقط فحش داد هم ...

مردم ذاتشون خراب شده 

یه زمانی ایرانیا خارجیا رو مسخره میکردن که احساس ندارع 

والله قسم انصاف و رحم و مروت اونا بیشتر از این پلشتای دوره منه

منم 😂 مطمئنم آدم خوب هست ولی در من نه ایرانیا قبلنا خیلی ذاتشون خوب بود نبایدم ازشون خرده گرفت فشار ...

چی بگم ولی این موضوع آدم خوبه آدم بده از نظر من ربطی به فشار اقتصادی نداره وجدان طرفه که باهات خوب باش یا بد من خیلی از دور وریام زخم خوردم نمیخوام دوباره به اون چند سال فک کنم از دوست فامیل واقعا هم الان هیج کدومشون دیگه برام مهم نیست ولی یاد حرفاشون که میفتم خون خونمو میخوره

چی بگم ولی این موضوع آدم خوبه آدم بده از نظر من ربطی به فشار اقتصادی نداره وجدان طرفه که باهات خوب ب ...

آفرین انقد از فامیل و دوست زخم خوردم که دیگه به سختی می تونم به کسی اعتماد کنم و دوست شم

آفرین انقد از فامیل و دوست زخم خوردم که دیگه به سختی می تونم به کسی اعتماد کنم و دوست شم

واقعا هم جالبه شبا وقتی میخوام بخوابم هزار تا فکرو خیال میزنه سرم از بس زخم زبون زدن