2789
عنوان

وسواس فکری

1086 بازدید | 75 پست

من میخوام کاری انجام بدم اعلامیه میبینم بخصوص خدایی نکرده جوون باشه اگر اون کارو انجام بدم ذهنم میگه مثلا واسه فلانی اتفاق بدی میوفته یا میمیره !اگر انجام ندم کارام کلا به تاخیر میوفته چیکار کنم؟

دارو و مشاوره ۲ سال فایده نداره 😞 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پس باید شروع کنی به قرآن و نماز خوندن چون مشکلت از روحته

عزیزم اصلا نماز و قرآن نمیخونم چون وسواس دارم بهشون من فکرم میگه تو خودت خدایی باید بقیه به تو ایمان بیارن چون با ذهنت عمر آدمارو تعیین میکنی خیلی دارم عذاب میکشم 

اتفاق بد میفته واسه کسی تو خودت رو تو موقعیتش قرار میدی؟ منظورت اینه؟ میگی مثلا خدایی نکرده از نزدیکات این اتفاق واسشون نیفته؟ منم همینمممم عزیزم و واقعا دارم اسیب میبینم اعصابم ضعیف شده به همه میپرم شاد نیستم اصلا نمیدونم چه کنم واقعا

خودتی😊

عزیزم اصلا نماز و قرآن نمیخونم چون وسواس دارم بهشون من فکرم میگه تو خودت خدایی باید بقیه به تو ایمان ...

😐یعنی چ 

مگه تا الان برات همچین اتفاقی افتاده ک بگی فلانی میمیره و اونم بمیره؟

خدا بداند کافیست❤️
😐یعنی چ مگه تا الان برات همچین اتفاقی افتاده ک بگی فلانی میمیره و اونم بمیره؟

نه ۷ سال دچارشم ذهنم میگه اما خداروشکر اتفاق بدی نیوفتاده اما من روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم 

اتفاق بد میفته واسه کسی تو خودت رو تو موقعیتش قرار میدی؟ منظورت اینه؟ میگی مثلا خدایی نکرده از نزدیک ...

آره دقیقا مثلا ذهنم میگه باید اون اخبار منفی که توش جنازه بود دوباره ببینی وگرنه فلانی میمیره خدایی نکرده 

خیلیییییی اذیت میشم هر ثانیه الانم درگیریم شده این اعلامیه دیدن

نه ۷ سال دچارشم ذهنم میگه اما خداروشکر اتفاق بدی نیوفتاده اما من روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم

عزیزم منم اینجوری بودم قبلا خیلی زیاد اما الان کمتر شده و ب جاش ی موضوع دگه اومده ک همش جنگه تو سرم 

مثلا من اینجوری بودم تو ماشین ک بودیم همش ب ماشینای دگه نگاع میکردم و مثلا ب خودم تلقین میکردم ک من این قدرت رو دارم هر موقع بگم این ماشین چپ کنه چپ میکنه😐

خدا بداند کافیست❤️
نه عزیزم مشکلات خیلی بزرگتر و بیشتر از آینه تاپیکامو ببین بی زحمت الان ذهنم درگیر آینه و داره عذابم ...

من داغون ترم خدا سر کسی نیاره

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️