2777
2789
عنوان

ترو خدا بیایید🥺

222 بازدید | 22 پست

من زندگیم خیلی بد شده هیچ روتینی ندارم از صبح تا شب سرم تو گوشیه و انگاری به هیچی علاقه ندارم الان فقط زبان میرم و گیتار خسته شدم از کجا بفهمم به چی علاقه دارم تا الان کلی کار امتحان کردم اما هیچی 😑 همه هم سنام حتی کارم پیدا کردن و من گوشه اتاق یا خوابم یا تو گوشیم مامانم اینا ازم واقعن نا امید شدن🥲🥺

🧝🏻‍♀️💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بر عکس شمام به همه چی علاقه دارم یعنی همه چی که نه ولی خیلی چیزا بعد نمیتونم بینشون چیزی رو انتخا ...

🥲🥲 وای من خسته شدم چطوری علاقه داری؟ یعنی چطوری انگیزه داری یاد میگیری 

🧝🏻‍♀️💙

فعلا دنبال یه کاری با توجه رشته ت باشوقتت که پر باشه باعث میشه گوشی رو بذاری کنار و از همه مهمتر درا ...

دانشگاه نرفتم ولی خب به برنامه نویسی علاقه دارم به خاطر همون دارم انگیلیسی یاد میگیرم و نزدیک یه ساله گیتار میرم

🧝🏻‍♀️💙

🥲🥲 وای من خسته شدم چطوری علاقه داری؟ یعنی چطوری انگیزه داری یاد میگیری

مثلا فرض کن من واسه زبان هم دوست دارم انگلیسی یاد بگیرم هم عربی هم فرانسه هم آلمانی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بعد نمیتونم بین اینا یکی رو انتخاب کنم سردرگم میشم مشکل من اینه وگرنه من مشکلی با انگیزه و علاقه ندارم الان مثلا انگلیسی میخونم با خودم میگم کاش فرانسه میخوندم یا یهو به سرم میزنم کنار همین برم یک کلاس دیگه هم ثبت نام کنم اصلا یه وضعی ، خیلی بده 

وقتی هیچ کاری بلد نیستم چطوری پول در بیارم؟؟

تو آگهی های شهرتون نمیتونی بگردی؟

تلفن که میتونی جواب بدی

لباس که میتونی بفروشی و و و 

به خانواده ت حق میدم

دلیل نداره بشینی تو خونه وقتی سالمی

ناراحت نشیا

بعنوان خواهر بزرگتر برات نوشتم

تو آگهی های شهرتون نمیتونی بگردی؟تلفن که میتونی جواب بدیلباس که میتونی بفروشی و و و به خانواده ت حق ...

چرا فکر میکنی نگشتم؟؟ حتی حضوری هم گشتم یا کارگر نمی‌خوان یا با مدرک تحصیلی میخوان 

🧝🏻‍♀️💙