2777
2789
یه قرص دیگه چی؟ کشنده باشه

ببین دختر خوب قرص برنج زجراورترین نوع مرگه تمام اعضای بدن مثه گوشت له شده از مقعد و دهان بیرون میاد و طرف هنوز زندس اینو یه پرستار بیمارستان لقمان برام تعریف کرد ، بجای اینکارا برو دنبال حل مشکلت هر چیزی تو این دنیا چاره داره الا مردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بگو عزیزم

از بچگی تو خانواده ای بزرگ شدم که من و مقصر می‌دونستن میگفتن عامل بدبختی هاشون منم هیج حمایت خاصی نداشتم از بچگی استرس های شدید داشتم کم کم افسرده شدم تو اون سن که تا اللن ادامه داره این افسردگی ها و خیلی چیز دیگه

عطش وحشتناک بعد از مصرف قرص برنج باعث میشه هی آب بخوای و با هر بارآب خوردن بیشتر درد میکشی و اثرش بی ...

پسرعمو بابام این کارو انجام داد 

ما هم چون خیلی باهاش صمیمی بودیم اولین نفر به ما اطلاع دادن و تو بیمارستان هم کنارش بودیم.

خداشاهده این مرد زاررر میزد و به دکترا التماس میکرد که نجاتم بدین پشیمونم.

دکتره هم به ما گفت پیشش بمونین و خانوادشو همه خبر کنین ببینه که چند ساعت دیگه بیشتر زنده نیست.

درد داشت خیلی 

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

هیچ کاری نمیتونم بکنم تو خونه . تو اتاقم حبسم . یکم که از اتاق میام بیرون همه بد بهم نگاه میکنن با نگاهشون میخوان من و بخورن . خیلی بین من و خواهر برادرم فرق میزارن 

هیچ کاری نمیتونم بکنم تو خونه . تو اتاقم حبسم . یکم که از اتاق میام بیرون همه بد بهم نگاه میکنن با ن ...

چرا اخه دلیلش چیه 

حتما یا تو اشتباه متوجه میشی یا اونا یه دلخوری ازت دارن 

پا پیش بزار برای حل مشکلات 

چند سالته

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
چرا اخه دلیلش چیه حتما یا تو اشتباه متوجه میشی یا اونا یه دلخوری ازت دارن پا پیش بزار برای حل مشکلات ...

۱۸ سالمه . آخه گیر دادن به من چون یکم عجیبم ‌باهاشون فرق دارم و نظرات مختلفی دارم هیج وقت من نتونستم تو خانواده نظری بدم چون بعدش تحقیر میشدم