2777
2789
عنوان

کیکی خیس شکلاتی

137 بازدید | 10 پست

سلام

از چه پودر کاکائوی استفاده میکنید

طرز تهییش نوشته بود ۲ قاشق

۲ قاشق ریختم اصلا سیاه نشد😂😂

بعد خیلیم گرون بود یه ذره پودرش ۱۰۰ تومن

قیمتشم اینجوره؟

کیک خیس شکلاتی

ظرفیت قالب کیک من این اندازه بود.

اول ۲تا تخم مرغ و ۱استکان شکر.یه کوچولو وانیل را به مدت ۴دقیقه هم میزنیم.

بعد ۱استکان آب ولرم و نصف استکان روغن مایع را اضافه و ۱دقیقه هم میزنیم.

بعد ۲استکان سر خالی ارد .۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو.۱قاشق نشاسته ذرت.یک بسته بکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی ارام هم میزنیم..کف قالب را چرب و ارد پاشی کرده مواد کیک را داخلش بریزید و روی مواد شکلات چیپسی ریختم.

گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه.من حمیشه برای کیک هام فقط طبقه زیر مایکروفرم رو روشن میکنم اینجوری خیلی پف میکنه بعد از ۳۰دقیقه با چراغ قوه گوشیم چک میکنم کاملا که پف کرده بود هردو المنت را روشن میکنم تا ۱۰دقیقه دیگه..

برای سس کیک.۱استکان شیر.۲قاشق شکر.۲قاشق روغن.۱قاشق پودر کاکائو.مخلوط کرده و روی خرارت بزارید تا یه کم گرم شود ..روی یک ولرم بریزید..

از پودر کاکائویی که میشه شیر کاکائو دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید سیاه سیاه بشه

من با این دستور درست میکنم سیاه میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم

منم با این درست میکنم خوب میشه. فقط جوش شیرین نمیزنم

دقیقا منم جوش شیرین نمیزنم همون بکینگ پودر کافیه

مرسی۴ قاشق ریخته سیاه شده منم ۵ قاشق ریختمولی تو فیلم با ۲ قاشق سیاه سیاه شد

شاید چیز دیگه قاطی کاکائوش بوده😂

امسال کاکایو گرون شده کیلویی 500 هست. از جای مطمین بخر کاکائو رو. شاید خوب نبوده. تو سس 2 قاشق بزن. ...

اره خیلی گرون بود

ولی ۵ قاشق ریختم سیاه شد.

۲ قاشق خیلی کمش شد همون از جنس کاکائو بوده