2777
2789
عنوان

کادو طلا گرفتم 📸

1308 بازدید | 44 پست

بچه ها من یه دستبند ۱۵ گرمی از خانواده شوهرم کادو گرفتم مارکش روش هست اصلا استفاده نکردم

اما اصلا سبک و سلیقه من نیست

خودمم یه دستبند که خراب شده دارم نزدیک ۱۰-۱۲ گرم هست

به نظرتون این دوتارو بدم یه چیزی که دوست دارم بگیرم؟ 

یا تعویض طلا بکنم خیلی ضرر میکنم؟

اگه خواستید عکسشونو میذارم

عکسشون بزار

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عوض کن دوتا رو یکی کن اگه حالا حالا ها قصد فروشنداری

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بزار 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

به نظرم عوض نکن اصلا شاید بهشون بر بخوره یعنی اگر من باشم بهم بر میخوره 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
الان چ ربطی ب کادو دادن داشت چ کسی داده چ ربطی ب سوال داش

خب دلش خواسته تعریف کنه دنبال زیربغل ماری مگه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

به نظرم عوض نکن اصلا شاید بهشون بر بخوره یعنی اگر من باشم بهم بر میخوره

اره بذار حداقل چندماه بعد عروسی 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

الان چ ربطی ب کادو دادن داشت چ کسی داده چ ربطی ب سوال داش

یعنی منظورش اینه کادو دادن بعدن واسش داستان نشه عوض میکنه و دستبند خودش داره روش میزاره میگه اینکار کنه یا نکنه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊