2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 41 پست
منم همین مشکلودارم بیچارم کردن شوهرمم همیندمیگه بعدشنیدم رفته برگه طلاق وپرکنه ودرخاست بده😔😔

چرا اینجوری میکنن مگه زندگی پسرشون براشون مهم نیست اخه

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا داره بخدا

میخاسته مثلا بگه دوست داره

حرف زدنش کجه😁

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
چرا اینجوری میکنن مگه زندگی پسرشون براشون مهم نیست اخه

نیس دیگه بودک اینجورنمیکردن خدالعنتشون کنه ازوقتی همسرمویادادن ازاین روب اون روشده بخداخیلی دلم ازشون پره خیلی هرجامیشینن الکی منوبدمیکنن خواهرخیرندیدش ک وکیله بدترازهمه منوهمه جابدکرده خودشونوخوب

من فقط اینو فهمیدم ک مردا هر چقدرم زنشون رو دوست بدارند بازم وقتی صحبت از خانوادشون مخصوصا مادرشون باشه جبهه ميگيرن

اصلا نباید به خاطر اونا زندگی رو خراب کرد،رابطه کم کم سرد ميشه

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩
یکی از اساسی تریم مشکلاتمون اینه که نمیتونیم با هم حرف بزنیم...

خوب حرف نزن ...گوش بده...یه بار جواب نده تحلیل نکن دفاع نکن فقط،گوش کن ببین حرفش چیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بهشون گفتم پسرتون بامن اینکاروکرداین حرفوزدگفت مرده حق داره ینی جی ینی حق داره بزنه زنشوفشش بده  ...

اره دقیقا ...منم گاهی که اعتراض میکنم میگن که اون مرده حق داره ..تو مقصری...

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
خوب حرف نزن ...گوش بده...یه بار جواب نده تحلیل نکن دفاع نکن فقط،گوش کن ببین حرفش چیه

کردم اینکارو فقط و فقط میگه تو مقصری..منم دیگه تحمل این همه تحقیرو ندارم