2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی نهم امتحان مجدد داره

4261 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خواهرم هدایت تحصیلی نهم تجربی و ریاضی نمرش بد بوده نیورده الان امکان امتحان دوباره داره اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه خواهشن

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دوباره امتحان میده از مدرسه بپرسی بیشتر توضیح میدن

توضیح نمیدن درست الان مشاورش اصلا درست جواب نداده تورو خدا اگر میدونی چه جوریه بگو خیلی ناراحتم براش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرداد يا شهریور میتونن دوباره امتحان بدن و هدایت تحصیلی جدید براشون ایجاد میشه ولی خب بديش اینه که تا شهریور بیشتر مدارس ظرفیتشون تکمیل میشه پس هنگام تصمیم گیری این موضوع هم در نظر داشته باشید 

مرداد يا شهریور میتونن دوباره امتحان بدن و هدایت تحصیلی جدید براشون ایجاد میشه ولی خب بديش اینه که ت ...

خب نمیشه مثلا هنرستان ثبت نام کنیم ولی امتحانم بره بده که اگه قبول شد بره تجربی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی تغییر رشته بدن توی هنرستان ؟

نه عزیزم یعنی الان اولویتشو زده هنرستان تجربی ریاضیم زده خیر

میگم الان که شما میگی ممکنه ضرفیتش پر بشه امکانش هست هنرستان ثبت نامش کنیم که پر نشه ولی شهریور برع امتحان بده اگر هدایتش تغیر کرد بره تجربی؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نکنم امتحان بگیرن من پسرم هدایت تحصیلی براش اومده تو برگه نوشته امتحان نمیشه بگیری

امسال امتحان دادن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توضیح نمیدن درست الان مشاورش اصلا درست جواب نداده تورو خدا اگر میدونی چه جوریه بگو خیلی ناراحتم براش

زنگ بزن دقیق بورس یا از مدیر 

من دوستم رشته انسانی نیاورد چون فکنم نمره تاریخ و فارسیش کم بودن اگر اشتباه نکنم شهریور امتحان داد و بعد نمره بالاتر گرفت و رفت انسانی

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
نه عزیزم یعنی الان اولویتشو زده هنرستان تجربی ریاضیم زده خیرمیگم الان که شما میگی ممکنه ضرفیتش پر بش ...

نمی دونم راستش . احتمالا بتونن چون اینطوری حتی اگه هدایت تحصیلی شون هم با مشکل مواجه شد میتونن تغییر رشته بدن 

نمی دونم راستش . احتمالا بتونن چون اینطوری حتی اگه هدایت تحصیلی شون هم با مشکل مواجه شد میتونن تغییر ...

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40