2777
2789
عنوان

چند بیت شعر🎨

194 بازدید | 20 پست

هرشعر یا متنی که فکر میکنین قشنگه بزارین 

یک نفر دارد مرا هردم هوایی می‌کند 

عاشقم کرده ولی بی اعتنایی میکند 

بی وفا با اینکه میداند دلم درگیر اوست 

مثل یک بیگانه او از من جدایی میکند 

https://daigo.ir/secret/71251841751

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته از خویشتنم تاب ندارم دیگر

کاش می‌شد که خودم را بگذارم بروم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

شهرِ بزرگ است تنم

غم طرفی، من طرفی... 🌎🖤

‌   مولانا

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

باور کن تو را دوست دارم 

صدای مرا نقاشی کن 

دلتنگ توام 

اندوه مرا نقاشی کن 

به تو 

می اندیشم ، در غم دیگران 

پندار مرا نقاشی کن 

گفتی در خلائی که هوا نیست 

نه من تو را میخوانم 

و نه تو مرا میشنویی

برایم چراغ بیاور 

بی نور  چگونه نقاشی کنم …

🚶🏻‍♂️I AM

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را نظاره کنم 

غرزدنت را... موهای کم پشت سپیدت را.. 

نگاه مهربان از پشت عینکت را 

چال گم شده زیر چین و چروک صورتت را 

میبینی...؟

من تا کجا خود را با تو تصور میکنم؟

https://daigo.ir/secret/71251841751

ای زلف یار سخت پریشان و درهمی

دست بریده  ی که تورا شانه می کند

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

عین مرگ است اگر بی‌تو بخواهد برود

او که از جان خودت دوست ترش میداری... :) ❤️‍🩹

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

گفتم: جوری مرا در اغوش بگیر که انگار فردا میمیرم

گفت:فردا چطور?

گفتم: طوری دراغوشم بگیر که انگار از مرگ بازگشته ام.

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!