2777
2789
عنوان

دوستم💔❌

154 بازدید | 12 پست

یه دوستی دارم میتونم بگم 10 سال هست دوستیم بعد هر گقت میریم بیرون من حساب میکنم😐می خوامم بیام حساب کنم کنارمه بعد حتی نمیگه بزار من حساب کنم😐یا خودش میزنه به اونور نمیدونم واقعا از قصد میکنه یا نه😐❌اولاش میگقتم وضعشون خوب نیست زیاد من در مقابل اون وضعمون بهتره 😐گناه داره من حساب کنم😑بعد دیگه این شده عادت برای همینم زیاد  خوشم نمیاد برم باهاش بیرون ولی خب همش میگه بیا بریم بیرون چیکار کنم😐🤐این سری بگم بهش جدا حساب کنیم زشته؟! حتی رومم نمیشه😪❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت رو بدید فروشنده و بگید،بفرمایید،این تیشرت رو برداشتم

اگه فروشنده گفتن همین؟اون یکی چی

بگید بله همین تیشرت

و به دوستتون بگید فلانی شما این شلواری که میخواستی رو برنمیداری؟

بار اول سخته،ولی بار بعدی راحت تر میگید

و حس خوبی هم دارید که ازتون سواستفاده نشده

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
این سری بگو کیفمو جا گذاشتم

یا من ماشین دارم همیشه من باید برم دنبالش😐یکبار نشد اون بیاد دنبال من😐💔واقعا خسته شدم

یا همش من باید رانندگی کنم اون بگه کچا بریم😐🤧

کارت رو بدید فروشنده و بگید،بفرمایید،این تیشرت رو برداشتماگه فروشنده گفتن همین؟اون یکی چیبگید بله هم ...

یه بار همین کارو کردم هنوز عم عذاب وجدان دارم برای یک گل سر بود🤧💔

خب پس توام کم از اون جیب مبارکت خرج کن 😂🙂

واقعا الانم همه چیز گرون شده اصلا باید فکر این باشم برم بیرون یک میلیون خرج شده😐چون باید پول دونفرو حساب کنم

یه بار همین کارو کردم هنوز عم عذاب وجدان دارم برای یک گل سر بود🤧💔

شاید شخصیت مهر طلبی دارید،

منم قبلا کمی دچار این مشکل بودم اما سعی کردم برطرفش کنم.

اول تو گوگل سرچ کنید راهکار درمانش رو

مثلا تقویت نه گفتن،تقویت اعتماد به نفس و ...

اگر حل نشد از مشاور کمک بخواید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱