2789
عنوان

سلام یه بار

47 بازدید | 10 پست

به مادرم گفتم مامان من دیگه نمیکشم درس بخونم خسته شدم 

گفتش بشین درستو بخون بچه پول کتاب دادیم

محبت و امید دادنش مرا نابود کرد😭😂

حتی نگفت نا امید نباش خستگی از  تنت در میره بعد از کنکور

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

مامان من میگفت غلط میکنی خسته میشی. بچه فلانیو ببین فلان چیز قبول شد. دختر فلانیو ببین و.... خلاصه ک ...

اره اینم در ادمه صحبتاش گفت😂😑

تازه گفت بچه ی فلانی موقعی که پزشکی قبول شد دو تا گاو میدوشید گوسفند اداره میکرد

علف میبرید

ترجیح میدم چیزی نگم بهش

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینم در ادمه صحبتاش گفت😂😑تازه گفت بچه ی فلانی موقعی که پزشکی قبول شد دو تا گاو میدوشید گوسفند ...

در کل از من میشنوی برو دنبال علایقت. من اشتباه کردم به حرفشون گوش دادم. الان میگم شما گفتید ریاضی من طراحی لباس و هنر دوس داشتم بابام میگه اگه واقعا دوس داشتی میرفتی.مارو مقصر نکن. یعنی اون حس گناهی که بهت میدنم بعدا براشون مهم نیست. تو دنبال علاقه خودت برو.

اون به روش خودش و در حد فهم خودش میخواد کمکت کنه بچه . مهم نیتشه که قطعا خیره . همه ما سعی میکنیم از ...

میدونم قطعا والدین صلاح بچشونو میخوان و خب طرز تفکر بنده با مادرم که تقریبا ۳ دهه باهام فاصله سنی داره متفاوته

و قطعا بین منو فرزندم هم چنین اتفاقی می افته و این درک نشدنه خواهد بود

چون مال دو دهه متفاوتیم

در کل از من میشنوی برو دنبال علایقت. من اشتباه کردم به حرفشون گوش دادم. الان میگم شما گفتید ریاضی من ...

من علاقه ی زیاددی به درس دارم و فا عشق اومدم سمت تجربی و هدفمم پزشکیه تا نیارم ولکن نیستم

دعا کن امسال قبول شم بره

چون از کمر افتادم بیشتر از ۲ ساعت رو صندلی بشینم بدنم خشک میشه

من علاقه ی زیاددی به درس دارم و فا عشق اومدم سمت تجربی و هدفمم پزشکیه تا نیارم ولکن نیستمدعا کن امسا ...

ایشالا که نتیجه میگیری نگران نباش. اگر دوس داری ادامه بده.خدا کمکت میکنه

میدونم قطعا والدین صلاح بچشونو میخوان و خب طرز تفکر بنده با مادرم که تقریبا ۳ دهه باهام فاصله سنی دا ...

دقیقا . البته یه فرق بزرگ هم داره . این درکی که شما نسبت به فاصله خودت با نسل بعدی پیدا کردی رو مادر شما نداره و همینه که باعث میشه شما مادر بهتری بشی .

ایشالا که نتیجه میگیری نگران نباش. اگر دوس داری ادامه بده.خدا کمکت میکنه

قبونت برم من❤😘

دقیقا . البته یه فرق بزرگ هم داره . این درکی که شما نسبت به فاصله خودت با نسل بعدی پیدا کردی رو مادر ...

ان صحبت شما رو قبول ندارم

جانعه داره روز به روز اپدیت تر میشه خب

مادر من نسبت یه مادر خودش اپدیت تره ولی نسبت به من که دخترشم من اپدیت ترم

قطعا بچه ی من هم همین اتفاق واسش میوفته

از من اپدیت تر میشه و ممکنه من نتونم اپدیتی اونو درک کنم

و بر اساس اخرین ورژن خودم که همسن و سالی هام هستن باهاشون برخورد کنم

به عنوان مثال 

پیرزن های کرمانی چهار قد میپوشن

مادربزرگم چهارقد میپوشه

مادرم روسری

من شال و فرزندم ممکنه هیچی نپوشه

قطعا اگه مادرم شال بپوشه مادربزرگم دعواش میکنه

اگه من هیچی نپوشم مادرم دعوام کنه

و خب قطعا یه ورژن جدید میاد واسه نوم 

خب اگه فرزند بخواد مثل همسن و سالی های نوم بپوشه قطعا دعواش میکنم