ساراگلیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 721 عنوان کیا سقط داشتن 76 بازدید | 7 پست بچه ها من ۱۳ فروردین با دارو دفع کردمهشت روزم خونریزی داشتم کلا قطع شد اما اصلا دیگه سونو ندادماردیبهشتم طبیعی خودم بدون قرص و هیچی پریود شدم عادیاما خرداد دیگه پریود نشدمممکنه ربطی به سقط داشته باشه؟اخه ماه بعد سقط ،خیلی طبیعی پریود شدم 1403/04/19 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9589 کلا تا چند ماه هورمونا قاطی پاتی میشهولی یه چک برو دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ساراگلیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 721 کلا تا چند ماه هورمونا قاطی پاتی میشهولی یه چک برو اره ولی کلا خواستم بدونم ب سقط ربط داره
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9589 اره ولی کلا خواستم بدونم ب سقط ربط داره ممکنهدوست من سقط کرد الان ۵۰ روزه خونریزی داره دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ساراگلیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 721 ممکنهدوست من سقط کرد الان ۵۰ روزه خونریزی داره من هشت روز خونریزی داشتم کلا قطع شد کااملاردیبهشتم یه پریود کاملا طبیعی
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9589 من هشت روز خونریزی داشتم کلا قطع شد کااملاردیبهشتم یه پریود کاملا طبیعی ان شاالله ک چیز خاصی نیستمطمئنی کامل دفع شده؟چند هفته بود سقطت دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ساراگلیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 721 ان شاالله ک چیز خاصی نیستمطمئنی کامل دفع شده؟چند هفته بود سقطت اخه میگنوقتی کال دفع نشده خونریزی یا لکع بینی ادامه دارهولی من قطع شد..سونوندادم۹ هفنه
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9589 اخه میگنوقتی کال دفع نشده خونریزی یا لکع بینی ادامه دارهولی من قطع شد..سونوندادم۹ هفنه کاش بری دکتر نشون بدیاره دوست من ک میگم ۵۰ روزه هنو قط نشده مونده باید نمیدونم چجوری دربیاره دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲