2789
عنوان

شپش زدم

81 بازدید | 3 پست

بچه ها چند تا دیدم اسپری گرفتم همه فرشا اسپری ضد شپش زدم پتو تشک

لوسیون گرفتم باید هفته ای یبار بزنم

نرم کننده هم گرفتم هر روز میزنم به سرم با شونه استیل شونه میکنم ولی هیچ تخمی نمبینم یا شپش بیرون نمیاد همه گفتن علاجش شونه اس ولی هر چی شونه میزنم نمیبینم نه تخم نه خودش ولی رو لباسم دیدم موقع شستن امروز دیدم 

بچه ها خیلی هزینه کردم کلی محلول و اسپری برا فرش و لباس زدم دیگه پولی هم ندارم شونه هم میکنم از ریشه تا نوک ولی چیزی نمیبینم 

تا دو ماه هر روز روزی یک یا دو بار باید شونه کرد 

شونه دندونش ریز ریز باشه

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما دوسال پیش رفتیم روستا یه ماه موندیم وقتی برگشتیم دخترم شپش گرفته بود به منم داد🤦‍♀️هم شامپو گرفتم هم موهامون و با صابون میشستم دونه دونه تخم شپش هارو با دست جدا میکردم اخر دیگه نفت زدم به سرمون 

خیلی سخت شسته شد رو پوست بریزه پوست میسوزه و قرمز میشه 

اما بعدش به مرور دیگه شپش ها رفتن دیگه اصلا ندیدم

اگه بهم بدی کردی و جوابتو ندادم، بدون بیشتر از اونی که فکر میکنی برام مهم نیستی!