2777
2789
عنوان

جاری بزرگتر

644 بازدید | 29 پست

بچه ها شما با کسی که خیلی کلاس میذاره و فخر می فروشه چجوری رفتار می کنید؟جاری بزرگ من وضع مالی خوبی داره ۱۵ سال از من بزرگتره من و شوهرمم تازه عقد کردیم وضع مالیم ن متوسطه الان خودشو با الان من که اینهمه ازش کوچیکتره و هنوز عروسی نکردم مقایسه می کنه به نظر تون باید چه شکلی رفتار کرد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نادیده بگیر بدجور حسودی میکنه بهت

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بگو تا بیام به سن شما برسم ۱۰۰ برابر خواهم داشت . چرا واسه شما کمه آخه ؟ 😆  پولاتونو کجا بر باد دادید که تقریبا خیلی کم دارید توی این سن 😆🤣   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هیچی عادی رفتار کن

خودتو قاطی این خاله زنک بازی ها نکن که غیر از اعصاب خوردی و نقل مجلس شدن چیز دیگه ای نداره .حرف مفتی هم زد نشنیده بگیر دو دفعه چرتو پرت بگه دفعه سوم ببینه به هیچ جات نیست خسته میشه تکرار نمیکنه 

جایی دیدیش احترامتو بزار یا رفت آمد در حد معقول داشته باش ولی صمیمی نشو 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هر چی ام میخرم سریع میره عینشو میگیره بعدم به من میگه جنس مال تو خوب نیست 😑😂

جاری منم اینطوره ولی من آدم حسابش نمیکنم هرچی گف میگم قشنگه برو بخر😀

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

اتفاقا یکیو دارم از اینا😑

انقدر نادیده گرفتمش و باهاش هم صحبت نشدم

بهم نزدیکی میکنه تا باهام هم کلام بشه و من فقط در حد یکی دو کلمه جوابشو میدم

اینجور آدمارو باید کم محلیش کنی 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
هیچی عادی رفتار کنخودتو قاطی این خاله زنک بازی ها نکن که غیر از اعصاب خوردی و نقل مجلس شدن چیز دیگه ...

به خدا تو جمع به کتفم میگیرم خدش دوس داره با من در بیوفته مثلا من یه فوم شست وشو و تونرمو گذاشته بودم جلوی آینه اتاق حواسم نبود برش دارم این اومده بعد میگه وای من از لندن سفارش دادم از تو ایرانیه و ارزون😑