2777
2789

این دستور منه

1عدد سینه مرغ و پختم(پیاز و نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه ) و بد از سرد شدن و ریز ریش ریشش کردم جفری و ریز خرد کردم + ساقه پیازچه خرد شده +یکم هویج ریز رنده شده + خیار شور ریز خرد شده(میشه رنده کرد اما آب میندازه) +یک عدد تخم مرغ پخته شده که رنده ش کردم + گردو آسیاب شده(یا خرد شده اما آسیاب شده زیر دندون نمیاد) این مواد و مخلوط کردم و بهش سس رو اضافه کردم برای سس این مواد سس مایونز و کمی ماست خامه ای و یکم نمک و خیلی کم آبلیمو و کمی فلفل سیاه و کمی ادویه سالاد با هم مخلوط کردم و به موادم زدم زیاد سس نزدین به مواد چون برای روکش کیک مرغمون باز باید استفاده شه و بد میشه نان تستها رو دورشون رو بریدم و یه نان تست و روی آن مواد آماده شده و باز نان تست و به همین ترتیب تا هر چقدر که دوست دارین و آخرین لایه نان تسته فقط روشو با سلفون یا کیسه بپوشونین و بزارین یخچال تا هم سرد شه و هم مواد به خرد نان بره یه 2 ساعتی لازمه بد از تایم دلخواه برای آخرین مرحله من سس مایونزو با ماست خامه ای مخلوط کردم و روی نان ها رو کاور کردم حسابی و بد تزیین کنید و سرو. من همیشه با این مواد درست میکنم خیلیا جعفری و تخم مرغ و هویج و خیار شور نمیریزن ولی با این مواد خیلی خوشمزه تر میشه و طعم ماست خامه ای اصلا بد نمیشه همش نباید سس مایونز باشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانمی من اینطوری بلدم البته شاید بعضی ها یه جور دیگه درست کنند نمیدونم مرغو مسزاری با پیازو زردچوبه اینا بپزه بعد که پخت ریش ریشش کن بعد فلفل دلمه و قارچ رو ریز کن تفت بده ذرتم اگه دوست داری به مواد اضافه کن همشو با هم قاطی کن بعدش از نون اسنک استفاده کنی یه نون اسنک برمیداری موادو میریزی روش یه نون دیگه میزاری بعد دوبار ه مواد میریزی دوباره یه نون میزاری الا اخر هر چه قدر که میخوای ادامه میدی بعدم با سس مایونز دورتادورشو کاور میکنی جوری که مثل کیک بشه فقط سفید باشه دورش بعدم میزاری یخچال تا خودشو بگیره

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

.

#کیک_گوشت_

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه  نصف عدد

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

نمک و زردچوبه رب به میزان لازم

پنیر پیتزا مقداری دوست نداشتین میتونین حذف کنین (خوشمزه می کنه)

تخم مرغ ۳ عدد

آرد ۱.۵ لیوان ( هم آرد سفید میشه و هم آرد گندم . لطافت و رنگش با آرد سفید قنادی بهتره)

ماست  ۳/۴لیوان

روغن مایع نصف لیوان

بیکینگ پودر ۱.۵ ق م

مواد گوشتیش در واقع مایه ماکارونی هست البته سلیقه ای هست هر چی بخواین می تونین بریزین .

پیاز رو نگینی خرد کردم با روغن تفت دادم گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم و تفت دادم  فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و با مواد تفت دادم ، بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی رب اضافه کردم .من توش قارچ نریختم ، دوست داشتین بریزین ، فقط حتما خوب سرخش کنین که اصلا آب نداشته باشه و الا کیکتون خمیر میشه .

برای مایه کیک ، تخم مرغ ها رو با همزن برقی(بهتره برقی باشه) زدم . بیکینگ پودر رو با ماست قاطی کردم و روش حباب میزنه نشونه سالمیه بیکینگ پودره . داخل تخم مرغ ریختم و هم زدم ، بعد روغن مایع و کمی نمک اضافه کردم و در آخر آرد الک شده رو اضافه کردم و هم زدم

حاا قالب رو چرب کردم .(اندازه قالب برای من بیضی بود حالا اگه گرد بخوام بگم به قطر ۲۰ خوبه)نیمی از مایه خمیر رو ریختم توش باقاشق روش رو صاف کردم ، از مواد گوشتی روی مایه ریختم یکدست کردم تا همه جا پخش شه ، بعد اگه دوست داشتین روش پنیر بریزین . بعد روی اون بقیه مواد خمیر رو ریختم . روش هم کمی پنیر پیتزا ریختم .

بعد قالب رو توی فر  از یه ربع قبل گرم شده۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم اگه روش برشته نشده بود میتونین گریل رو هم روشن کنین .

اما بدون فر به روش#فر_دست_ساز_معصومه  به همون روش . قابلمه رو روی گاز بزارین توش یه سه پایه یا هر چی بزارین یه ربع گرم بشه مثل فر بعد کیک گوشت رو توش بزارین حدودا ۵۰ دقیقه تا یه ساعت زمان می بره حتما خودتون چک کنین/ashpaazbashi

با موادی هم که دوستمون گفتند میتونی درست کنی خوب میشه کلا هر چی دوست داری میتونی همراه مرغ درست کنی& ...

فكر ميكنم بادستور شماهم خيلي خوشمزه بشه ممنونم دوستم

. #کیک_گوشت_ پیاز ۱ عدد فلفل دلمه  نصف عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم نمک و زردچوبه رب به میزان ...

چقدرررررر عالي و هوس انگيزه ..اين كيك مرغ با اوني ك دوستان ديگمون گفتن فرق ميكنه 

این دستور منه 1عدد سینه مرغ و پختم(پیاز و نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه ) و بد از سرد شدن و ریز ر ...

ممنونم از دستور كيك مرغ درست كردم خيلي خوشمزه شد تجربه خيلي خوبي بود براي اولين بار ممنونم😘😘😘😘😘