2777
2789

به خدا گفتم:  یه روز از عمرم کم کن بزار بهش برسم.. گفت: نمی شه🥀🖤 گفتم: پنج سال از عمرمو کم کن بزار بهش برسم..... 💔🚶‍♀ گفت: نمی شه 😔 گفتم: پانزده سال کم کن😞گفت: نمی شه☹️😿 گفتم همه ی عمرمو بگیر فقط بزار یه روز پیشش باشم.....))  خدا بغض کرد و گفت:  #چیکار_کنم_وقتی_نمی_خوادت:/️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموعلی یک بیت از عطار خوند و گفت:اگر گِردِ کسی بسیار گردی اگر چه بس عزیزی، خوار گردی

زیبا گفتی عزیز 

به خدا باید این جمله را با طلا نوشت 

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

به خدا گفتم: یه روز از عمرم کم کن بزار بهش برسم.. گفت: نمی شه🥀🖤 گفتم: پنج سال از عمرمو کم کن بزار ...

الهی بمیرم 

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

زیبا هستی که زیبا می بینی عزیزم

قربونت برم 😍

خدا نکنه مهربون دنیا به افرادی مثل شما نیاز داره

حرفت چقدر خوشحالم کرد😊

من واقعیت را بهت گفتم چون همه مردم دنبال ضعف و ایرادند

درسته ، 

شما مطب هم دارید ؟؟

درسته ، شما مطب هم دارید ؟؟

من تدریس می کنم 

در آموزش و پرورش هستم 

مسافرت می رم 

و 

در خدمتم خانواده 

مطب داشتم جمع کردم 

بیشتر رایگان مشاوره می دم 

دوست داشتی بیا خصوصی

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
من تدریس می کنم در آموزش و پرورش هستم مسافرت می رم و در خدمتم خانواده مطب داشتم جمع کردم بیشتر رایگا ...

وااای چه عالی 

لطف مبکنید 

ممنون 

فقط الان بیرونم و شارژ ندارم 

درخواستم را قبول کنید بعد حرف بزنیم 

2790
2778
2791
2779
2792