2821
2789
عنوان

کمک🥲😂

61 بازدید | 12 پست

اقا من حالم بد بود بعد نیاز به مشاوره داشتم رفتن تو سایت همکده ازم شماره گرفت فکر کردم فقط باید اکانت بسازم که یهو گفت به زودی با شما تماس میگیریم

بعد من اصلا نمیتونم تلفنی صحبت کنم 

الان چندبار زنگ زدن منم جواب نمیدم چیکار کنممم؟😂

اسی ببخشید واقعا

بچه ها تاپیکه آخرمو گزارش میزنین؟

دعوا نکنینا.عکس گذاشتم میترسم شناسایی بشم.شرمنده بازم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

اسی راسی با این تاپیکت یاده بچه هایی افتادم که زنگ خونه ها رو میزنن فرار میکنن😅😂😂💔

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیخوام جواب بدم چجوری بهش بگم که مشاوره نمیخوام؟اخه شماره تلفنه پیام نمیتونم بدم🥲

اگه اصلاااا به هیچ وجه نمیتونی صحبت کنی بگی چه نوع مشاوره ای می خوای، جواب بده بگو سلام‌ ببخشید شرایطش‌رو ندارم‌ تلفنی صحبت کنم. خسته نباشید