مامان نفس
کیک مرغ و من اینجوری درست میکنم
1عدد سینه مرغ و پختم(پیاز و نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه ) و بد از سرد شدن و ریز ریش ریشش کردم جفری و ریز خرد کردم + ساقه پیازچه خرد شده +یکم هویج ریز رنده شده + خیار شور ریز خرد شده(میشه رنده کرد اما آب میندازه) +یک عدد تخم مرغ پخته شده که رنده ش کردم + گردو آسیاب شده(یا خرد شده اما آسیاب شده زیر دندون نمیاد) این مواد و مخلوط کردم و بهش سس رو اضافه کردم برای سس این مواد سس مایونز و کمی ماست خامه ای و یکم نمک و خیلی کم آبلیمو و کمی فلفل سیاه و کمی ادویه سالاد با هم مخلوط کردم و به موادم زدم زیاد سس نزدین به مواد چون برای روکش کیک مرغمون باز باید استفاده شه و بد میشه نان تستها رو دورشون رو بریدم و یه نان تست و روی آن مواد آماده شده و باز نان تست و به همین ترتیب تا هر چقدر که دوست دارین و آخرین لایه نان تسته فقط روشو با سلفون یا کیسه بپوشونین و بزارین یخچال تا هم سرد شه و هم مواد به خرد نان بره یه 2 ساعتی لازمه بد از تایم دلخواه برای آخرین مرحله من سس مایونزو با ماست خامه ای مخلوط کردم و روی نان ها رو کاور کردم حسابی و بد تزیین کنید و سرو. من همیشه با این مواد درست میکنم خیلیا جعفری و تخم مرغ و هویج و خیار شور نمیریزن ولی با این مواد خیلی خوشمزه تر میشه و طعم ماست خامه ای اصلا بد نمیشه همش نباید سس مایونز باشه