2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامان نفس 

کیک مرغ و من اینجوری درست میکنم

1عدد سینه مرغ و پختم(پیاز و نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه ) و بد از سرد شدن و ریز ریش ریشش کردم جفری و ریز خرد کردم + ساقه پیازچه خرد شده +یکم هویج ریز رنده شده + خیار شور ریز خرد شده(میشه رنده کرد اما آب میندازه) +یک عدد تخم مرغ پخته شده که رنده ش کردم + گردو آسیاب شده(یا خرد شده اما آسیاب شده زیر دندون نمیاد) این مواد و مخلوط کردم و بهش سس رو اضافه کردم برای سس این مواد سس مایونز و کمی ماست خامه ای و یکم نمک و خیلی کم آبلیمو و کمی فلفل سیاه و کمی ادویه سالاد با هم مخلوط کردم و به موادم زدم زیاد سس نزدین به مواد چون برای روکش کیک مرغمون باز باید استفاده شه و بد میشه نان تستها رو دورشون رو بریدم و یه نان تست و روی آن مواد آماده شده و باز نان تست و به همین ترتیب تا هر چقدر که دوست دارین و آخرین لایه نان تسته فقط روشو با سلفون یا کیسه بپوشونین و بزارین یخچال تا هم سرد شه و هم مواد به خرد نان بره یه 2 ساعتی لازمه بد از تایم دلخواه برای آخرین مرحله من سس مایونزو با ماست خامه ای مخلوط کردم و روی نان ها رو کاور کردم حسابی و بد تزیین کنید و سرو. من همیشه با این مواد درست میکنم خیلیا جعفری و تخم مرغ و هویج و خیار شور نمیریزن ولی با این مواد خیلی خوشمزه تر میشه و طعم ماست خامه ای اصلا بد نمیشه همش نباید سس مایونز باشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

سارا جون الان عکست برای من باز شد

چقدر کیکت شاده

اصلا شادی از سر و روش میباره

آفرین به تو عروس خانم که همه چیز درست میکنی👏👏

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
من بلد نيسم والا  از اين ميكا ميخواي يادت بدم😂😆

قربونت ولم كن😐

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
سارا جون الان عکست برای من باز شد چقدر کیکت شاده اصلا شادی از سر و روش میباره آفرین به تو عروس خا ...

باربي😊😊😊مسخره ميكني😂😂😂

فداتشم عزيززززم 

باربي جون كيك مرغ رو ك گفتي منظورت كدوم نون تست هاس؟

مامان نفس  کیک مرغ و من اینجوری درست میکنم 1عدد سینه مرغ و پختم(پیاز و نمک و فلفل سیاه و یکم ...

واي مرسي باربي جون مزش يجوري تو مايه هاي الويه است درسته؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼