2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ی کم دیگه ارزون بشه البته این روند ۲۰ ۳۰ تومن تا ابان همینه تا زمان انتخابات امریکا

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

سلام عزیزم به نظر من بخر‌ پول رو نگه ندار‌ 

باز جمع کن تا ماه های بعد بازم بخر 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
شاید ی کم دیگه ارزون بشه البته این روند ۲۰ ۳۰ تومن تا ابان همینه تا زمان انتخابات امریکا

ماه ابان واقعا گرون میش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
میکم تو دیوار گشتم.هی مینویسن ۱۰۰تومن بالای تابلو و فلان تومن بالای تابلو.ینی چی؟

یعنی اگر قیمت روز ۳۴۰۰ باشه، اون به تو ۳۵۰۰ میفروشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز