2777
2789
عنوان

رل با فامیل

828 بازدید | 27 پست

خالم وقتی منو میبینه بحث میندازه که که پسر بزرگش از من خوشش میاد ولی میگه من براش کوچیکم و برای اون یکی برادرش پسرخالم مناسبم بعد منم از پسرخاله کوچیکم خوشم میاد حسی که به اون دارم به هیچ پسر دیگه ای ندارم.. 

بعد مامانم میگه تورو به آشنا نمیدم خواستگارم دارم ولی من دوست ندارم به غریبه برم 

بنظرتون وصلت با فامیل خوبه؟ از تجربه هاتونم بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم ازدواج فامیلی مشکلات خیلی بیشتره

و حتی اگه زن و شوهر به مشکل بخورن و یا طلاق بگیرن، همه اش چشم تو چشم هستن با فامیل در مراسمات مختلف

و این خیلی بده

گــذر کــن از هــــرچــه گــذر کــرد ز تـــــو ...💫

من زن پسر خالممممممم....خیلی خوبی داره.بدی هن داره...با شوهرم اوکیم مشکل خاصی نیس تقریبا.....ولی به خانواده‌‌ها با اینکه از اول خوب بودیم ولی همه چی عوض شد..‌‌‌..بعد ببخشید ببخشید انقدر ک اعصابم خورده اینطور میگم هر گوهی ک خورده بشه تو فامیل مثل بمب میترکه....همه چیم رو همه میفهمن....اگ ی چی بگم ب مادرشوهرم ک مثلا باید میگفتم یهو میبینم داییم میدونه دخترش میدونه زنداییم میدونه....مادرشوهرم میگ من ک نگفتم🤣

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من زن پسر خالممممممم....خیلی خوبی داره.بدی هن داره...با شوهرم اوکیم مشکل خاصی نیس تقریبا.....ولی به ...

ماشالله‌ مادر شوهرت بااخبار بی بی سی قرار داد داره عزیزم 😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف