2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

82 بازدید | 15 پست

مادرم سنگ کلیه داره،

دکتر گفته یا سنگ شکن یا لاپراسکوپی کنه

کسی انجام داده؟ببهوش میکنن؟درد چقدر داره؟

اخه مادرم مسنه براش قابل تحمله؟اگر کسی اطلاع داره لطفن یکم راهنماییم کنید.

بنظرتون سنگ شکن کنه یا لاپراسکوپی؟

دارو جواب نمیده.سنگ بزرگ شده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سنگ شکن خوب است

شما انجام دادید؟درد داره؟اخه خیلی ترسیده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر دکتر مهمتر از نظر ماست ..ببنید دکترش میگه کدوم خوبه .

دکترش میگه چون مسنه و چند ساعت باید زیر سنگ شکن بخوابه براش سختتره و عمل کنه

منتها مادرم از عمل ب شدت میترسه

پدرم هردو رو انجام داد عملشون درد نداره ولی بعدش موقع دفع سنگ های خرد شده ممکن درد و سوزش داشته باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
درد ندارد ، از بیرون انجام میشه اصلا جراحی نیست ، با فرستادن صوت سنگ خرد میکنن

چند ساعت داخل اتاق بودید؟مدت زیادی زیر اشعه بودید؟

اخه دکتر میگه دو ساعت شاید طول بکشه چون مسنه سخته براش

بستگی داره چند میلی باشه سنگ

فک کنم 2 و نیم میلی بود.گفت دو شاخ شده سر سنگ و 

خیلی نگرانم😳

دو و نیم ملی که کوچک است با عرق خارشتر دفع میشه

شاید اشتباه گفتم اندازشو.چون دکتر و سونو گراف گفتن خیلی بزرگ شده .کلیه تحت فشاره ورم کرده و دارو جواب نمیده.

خارشتر زیاد میخوره.مادرم در حالت عادی هم درد داره

سلام عزیزم خوبین گ،ببخشید ی تاپیکی داشتین برای گریه بچه منتها چون قفل بود اینجا دارم بهتون پیام میدم،پسرم۷سالشه امسال باید بره پیش دبستانی ی پسر ۱۰ماهه هم دارم،پسر بزرگم زود گریه میافته بخاطر چیزای کوچیک میخواستم بدونم مشکل پسرتون حل شد و اینکه چکار کردین ممنون میشم تجربتونو در اختیارم بذارین

سلام عزیزم.

اون سال پیش دبستانی تا اخر سال با گریه ها و بهانه گیری و ب زور بردنها و تشویق هاگذشت.با مربی اش حرف زدم میگفت چون تو خونه دایم ب حرفش بودید و بیشتر کارهاشو انجام میدادید.الان اینجا باید یسری کارها رو خودش انجام بده وقانونها رعایت کنه یکم سخته براش.

بدتر از این سال اول دبستان بود ک کلن دوماه اول مدرسه رو جلو در گریه میکردو میچسبید بهم.کلاس اول هم ب همین شکل گذشت!!هر روز سر یچیزی گریه میکرد.فلانی مدادم رو گرفت .دفترم خط خورده یا ....

ولی نسبت ب سالهای قبل یکم بهتر شده.

سلام عزیزم خوبین گ،ببخشید ی تاپیکی داشتین برای گریه بچه منتها چون قفل بود اینجا دارم بهتون پیام میدم ...

الان دختر کوچیکم گریه میکنه...بهانه گیری بهش میگم نگاه کن ببین خوبه.؟؟

میگه نه.از صداش اذیت میشم.

بهش میگم پس شما این کار ک میدونی خوب نیست رو انجام نده.بقیه اذیت میشن.

این یکم نتیجه داده ک گریه هاش و بهانه هاش کمتر بشه