سلام دوستای مهربون خانمهایی که مادر شدید و اونهایی که دست به سمت آسمان خدا بلند کردید.و از خدای بزرگ فرزند سالم و صالح طلب میکنید فردا روزبزرگ عرفه است بیاید اول درحق امام زمانمون دعا کنیم که زمینه ظهورشون فراهم بشه,ببینید ما چقدر از مشکلات خودمون به ستوه اومدیم حالا درنظر بگیرید امام زمانمون چقدر دل شکسته هستن!!!!!
بیاید از آقا بخواییم درحق هممون دعا کنه و واسطه بشه در درگاه خدا برای بدنهای بیمار,برای ذهن های بیمار,برای مشکلات مالی,برای بیکاری جوانها,برای پدرانی که دستشون خالیه و شرمنده اند,برای اعتیاد جوانها,برای دختر و پسرهایی که به خاطر مشکل مالی نمیتونن تشکیل خانواده بدن,برای مستاجرها که آرزو دارن تو خونه خودشون احساس خوشبختی کنن و برای زن و شوهرهایی که درحسرت این هستند که صدای خنده بچه تو خونشون بپیچه
بیاید خدارو از خودش طلب کنیم بیاد از خدا خودش رو بخواییم,بیاید قلب امام زمان رو بدست بیاریم میدونم سخته!!ولی شدنیه.
بیاید فردا با 14معصوم آشتی کنیم بگیم که چقدر حرفای قشنگشون که در چندصد سال پیش برامون به یادگار گذاشتند چراغ راهمون هست وبگیم اونها بهترین الگوهای ما تو زندگی هستند هم از لحاظ ایمان و هم انسانیت نه الگوهای غربی که دنیا و آخرتمون رو میسوزونن
بیایم با خودمون آشتی کنیم و رو راست باشیم و خداروصدا بزنیم که چقدر درمانده اییم, چقدربی پناهیم,چقدر به نفسمون ظلم کردیم و چقدر ,چقدرهای دیگه.........
امیدورام فردا بهترین هارو خدا نصیبتون کنه و اگه میان دعاتون دلتون شکست من حقیر هم دعاکنید که خیلی محتاج دعاتون هستم........
الهی و ربی من لی غیرک....
اللهم عجل لولیک الفرج
هرکی که این متن رو خوند برای سلامتی و فرج حضرت ولی عصر عج 5صلوات محمدی بفرسته