2777
2789
عنوان

اظطراب دارم

61 بازدید | 7 پست

شوهر م میگه برم دو روز شهر دیگه منم بهش اعتماد ندارم .میگه تو با بچه ها تو دست و پا هستید من و داماد مون میریم دو روز میایم ..قبلش قرار بود خودمون بریم این داماد از خدا بی خبرش الکی بهونه.  و برنامه چید الان میگه مردونس تو کجا بیای

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر کاریه؟

ن بابا با ی پیمانکار دو کلوم حرف دارن اونم بهونه شون میخوان بگردن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگه وضعش انقد خرابه که دو روز نمیتونی ولش کنی پس چجوری تحملش میکنی🤔

نمیدونم زندگی من ب مو بنده

نمیدونم زندگی من ب مو بنده

اگه نمیتونی طلاق بگیری ولش بزار هر غلطی دلش خواس بکنه اگه ذاتش خراب باشه هیچکس نمیتونه جلوی هرزگی اونو بگیره نو فقط خودتو اذیت میکنی 

عوضش به خودت اهمیت بده پول جمع کن به خودت برس زندگی کن

اگه نمیتونی طلاق بگیری ولش بزار هر غلطی دلش خواس بکنه اگه ذاتش خراب باشه هیچکس نمیتونه جلوی هرزگی او ...

مشکل مالی نیست .روحم بشدت آسیب دیده آرامش ندارم

مشکل مالی نیست .روحم بشدت آسیب دیده آرامش ندارم

برو تراپی 

تو مگه چند بار تو این دنیاذقراره زندگی کنی که اونو بخاطر یه ادم دیگه خرابش میکنی هیچ کس ارزش اینو نداره که تو بخاطرش یگ لحضه هم ناراحت بشی