2777
2789
عنوان

جراحی بینی 👃

147 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

حدود دوماه درگیر پیدا کردن دکترم نهایتا ب این دکترا رسیدیم ممنون میشم تجربتون بگین اگه دکتریم بوده ک راضی بودین اسمشو بگین

اینم بگم ک بینی گوشتی مسکل خاصی نداره  میخوام کوچیک شه ی جوری باشه ک ب صورتم بیاد طبیعی باشه 

خودمم کرمانشاه زندگی میکننم تهران و خرم آبادم شرایطش دارم برم 

اولیش دکتر  خسروشاهیه میگن کارش بینی استخوانی

دکتر کریمی کارش بینی گوشتیه ولی  بنطرم خیلی کوچیک میکنه

دکتر دولتی هم کرمانشاه هم خرم آباد 

دکتر یعقبوب لو عکسای پیجش خوبن خوشم اومده ولی کسی از نزدیک ندیدم

دکتر رزیتا بشارت زاده تهران اونم عکسای پیجش خوبن ولی داخل نینی سایت نطرات منفی زیاد داره عکسم برا سایتش فرستادم حداقل ی ماه زمان میبره بررسیش کنه

دکتر یحیویی دوستم پیشش عمل کرده چن سال پیش ولی اللان نمیدونم کارش چجوره

دکتر حسنانی اونی ک دیدم پیشش عمل کرده استخوانی بوده راضیه کار گوشتی ندیدم از نزدیک ولی نطرات منفیم زیاد داره داخل نینی سایت

دکتر میلانی تعریفشو شنیدم

دکتر  محمد قبادی مهر تعریفشو شنیدم ولی پیجشو پیدا نکردم

ببخشید طولانی شد ممنون میشم نظرتون بگین بقیه ام استفاده کنن🫂❤️

من پیش حمیدرضا مفرد عمل کردم اونم کارش عالیه ۳ماهه عمل کردم 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما نمونه کارهای دکتر شهنوازی نگاه کن ایشون جراحی بینی بدون بیهوشی انجام میدن دختر خاله ی من بینی گوشتی داشت و پیش ایشون جراحی انجام داد الان خیلی بینیش خوب شده واقعا دکتر شهنوازی بهترینن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز