2777
2789
عنوان

اولین بار که نی نی تو دیدی چی گفتی؟

1619 بازدید | 63 پست

وای من وقتی دخترم به دنیا اومد و دیدمش یه حس واقعا عجیبی همراه با خوشحالی داشتم که بعد از اون همه درد کشیدن یهو یه نی نی ناز میدیدم داشتم قشنگ بچم رو نگاه می کردم که دکتری که بالا سرم بود گفت بگو خدایا شکرت منم با این که صدام به زور درمیومد گفتم خدایا شکرت و به دخترم گفتم خوش اومدی عزیزم... واقعا لحظه دیدن نی نیت قشنگ ترین لحظه عمر آدمه.... 

بچه ها اگه دوست دارین شما هم خاطره دیدن نی نیتون رو بنویسم تا لذت ببریم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اولمو که زایمان طبیعی بود گذاشتن روشکمم بهش دست زدم کلیم خوشحال بودم همشم میترسیدم از رو شکمم نیفته وقتی رو صندلی زایمانم.پسردومو سزارین بودم نشونم دادن گفتم اه اینم که شبیه داداششه .عکسایی نوزادی جفتشون شبیه همه

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...

تو اتاق عمل نمیدونم خواب آور بود آرامبخش بود چی بودبه سرمم تزریق کرده بودن همش خمار بودم😩در کل خیلی آروم بودم و استرس نداشتم.

وسطای عمل تو اون حالت خماری و حس تهوعی که هر پنج دقیقه میومد سراغم یهو دیدم دکترم به دستیارش میگه:درش بیار درش بیار😍😍

وای خدا نی نیمو میگفت😍😍😍

درش آوردن اول بردن تمیزش کنن تا بیارنش پیشم.از پشت مرده میدیم اونور روی تخت بغل پرستار دوتا باسن نی نی تپلی سرخ و سفید هست😃

اولین تصویر از بچم باسن مبارکش بود😁

بعدش بچمو دادن بغلم تا بیاد شیر بخوره والا همه جارو نگاه میکرد الا مادرشو😒

منم انشتای دستشو مدام میبوسیدم😊😋

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖