2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

268 بازدید | 10 پست

از زندگیم از این همه استرس از این حس تنهایی از بی کسی از بدبختی از غم از همه چیم دیگه خسته شدم خدا تو زندگیم هیچ وقت اجازه نداد بفهمم خوشبختی و آرامش هیچی چی ای کاش به خاطر این ماه محرم خدا جونمو بگیره راحت شم ای کاش اصلا اون دنیایی نبود ای کاش ترس از قیامت نبود خودمو راحت میکردم 😔

خیلی هامون تو این مرحله از زندگی هستیم

انگار یه بار سنگین رو دوشمه که هرروز باید جابجاش کنم کامل له شدم چقدر دیگه باید طاقت بیارم هیچ معلوم نیست کی قراره بمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار یه بار سنگین رو دوشمه که هرروز باید جابجاش کنم کامل له شدم چقدر دیگه باید طاقت بیارم هیچ معلوم ...

متاهلی یا مجردی چون متاهل ها خیلی مشکلاتشون زیادتره 

ماها تو بلاتکلیفی هستیم و یه جوری مرده متحرکیم

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

دقیقا تو همین حس و حالم  

دیشب از خدا خداستن وقتی خوابم جونمو بگیره و راحت شم 

دیگه کشش ندارم 😔💔خیلی خسته ام 🥺

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
دقیقا تو همین حس و حالم دیشب از خدا خداستن وقتی خوابم جونمو بگیره و راحت شم دیگه کشش ندارم 😔💔خیلی ...

منم خیلی خیلی 

دقیقا تو همین حس و حالم دیشب از خدا خداستن وقتی خوابم جونمو بگیره و راحت شم دیگه کشش ندارم 😔💔خیلی ...

من حوصله خودمم ندارم 

منم حوصله ندارم🥺فقط دلم یه مرگ آروم میخوادیه شوهر دارم که راه به راه فقط دوست داره حرصم رو دربیاره ...

خدا به دلت و زندگیت انشالله آرامش بده 

خدا به دلت و زندگیت انشالله آرامش بده

ایشالله عزیزم 

ممنون بابت دعای قشنگت🙏

انشالله خدا خودش مسیر زندگیت رو هموار کنه🫶

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺