2777
2789

دوستهای گلم من نمی‌دونم چطور از خدا حاجتمو بخوام 

هر کاری به عقلم رسیده مثل چله و صدقه و مشهد و جمکران و کربلا و قم و غذا و نذری دادن و گوسفند و ...

هر کاری به عقلم رسیده انجام دادم 

و اینم می‌دونم همه چی دست خداست به خدا میگم یا حاجتم رو بده یا یه کاری کن بپذیرم و رها کنم ولی همچنان بلاتکلیفم 

خواهش میکنم فقط اونهایی که واقعا حاجت از خدا گرفتن منو راهنمایی کنن چکار کنم 

تو رو خدا نگید حکمت صلاح خدا مهربونم و ...

فقط بگید چکار کنم خدا جوابمو بده و از بلاتکلیفی در بیام 

ممنونم 

منم مثل شما بودم

اما یه روز نشستم قرآن خوندم و کلی دعا کردم و به سجده رفتم(چون دلم گرفته بود بود گریه میکردم) از خدا خواستم که کمکم کنه و بهش گفتم که همه چیز دست توعه من کار اضافی نمیکنم و خودت همه چیو حل کن تو بخوای میشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیم عزیزم من شب اول محرم متوسل شدم به امام حسین (ع)

خیلیییی خوبه از وقتی که اینکارو کردم توی دلم آرامش هم دارم و همش احساس میکنم همه چی حل میشه و آروم آروم دارم حاجت روا میشم

برای هرسال اربعین هم نذر کردم انشاالله حاجت روا شم تا اربعین امسال نذرمو ادا میکنم 

[QUOTE=345605258]از خدا ۲ تا خواسته داشتم یکیشو ۵۰ درصدشو بهم داد و منتظرم بقییشو هم خودش حل کنه  یکیشم تقریبا ...[/QUO

مرسی عزیزم امیدوارم کردی 

انشاالله صد در صد خواسته هاتو بگیری ،❤️

آهان عزیزم یه نکته مهم اونم اینکه 

باااااید امیدوار باشی و اصلاااا بد به دلت راه ندی 

چون تو کارتو سپردی به خدا اگه یکم ناامید شی یعنی اینکه به خدا اعتماد نداری 

پس اصلا نگران نباش و حستو خوب کن و حتی اگه اتفاق ناخوشایندی هم افتاد توکل کن به خدا و هرگز ایمانتو از دست نده

[QUOTE=345605258]از خدا ۲ تا خواسته داشتم یکیشو ۵۰ درصدشو بهم داد و منتظرم بقییشو هم خودش حل کنه یک ...

من باامام حسین عهد بستم که حاجتامو تا اربعین بده و منم هم در قبالش هرشب قرآن میخونم و ذکر استغفار امام صادق (ع) کهه خیلییی عالیه هرکس اون ذکرو خونده نتیجه گرفته تو یکی از تاپیکا دیدم و خودمم شروع کردم از پنجشنبه به خوندنش

به نظرم چیزی به اسم مصلحت وجود نداره اگه کارتو بسپری به خدا و از ته قلبت امیدوار باشی که خدا حلش میکنی و به چطور حل شدنش فکر نکنی،صد در صد خداوند حاجتتو میده(ممکنه این وسط مسطا تو رو به امتحان الهی هم بکشونه که نباید بازهم از خدا ناامید شی)

من باامام حسین عهد بستم که حاجتامو تا اربعین بده و منم هم در قبالش هرشب قرآن میخونم و ذکر استغفار ام ...

به خدا اینقدر صدا زدم و جواب نشنیدم دارم به همه چی شک میکنم 

من آدم بدی نیستم نمی‌دونم مشکلم کجاست