2789
عنوان

سالم خواری

89 بازدید | 7 پست

یعنی چی 

چیکار کنم چاق نشم دارم میترکم قل غذا خوردن با خودم تکرار میکنم کم میخورم کم میخورم سر غذا انکار یادم می‌ره بعدش عذاب وجدان میگیرم 

شما بره سالم خوریتون چیکار میکنید 

مثلاً حذف شکر کمتر خوردن برنج کم روغن چجوری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سالم خواری یعنی حذف قند، لبنیات، فست فود، نوشابه و محصولات فرآوری شده

یعنی نخوردن خورشت همراه برنج( هر کدوم جدا، یه روز برنج، یه روز خورشت مثلا)

من یک هفته هست سالم خواری میکنم ۳ کیلو و نیم کم کردم.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
سالم خواری یعنی حذف قند، لبنیات، فست فود، نوشابه و محصولات فرآوری شدهیعنی نخوردن خورشت همراه برنج( ه ...

چقد عالی . 

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم دقیقا در طول روز چیا میخوری

چقد عالی . میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم دقیقا در طول روز چیا میخوری

اولا سعی میکردم فستینگ بگیرم

یعنی ۱۴ ساعت هیچی نمیخوردم ۱۰ ساعت میخوردم( که بهتره اون ۱۴ ساعت رو بذارین تو تایم خوابتون).

دوم رفتم طب سنتی مزاجم رو شناختم و گفت بلغمی هست و داروهای ضد بلغم بهم داد

من کلاس سالم خواری میرم که تو این کلاسا میگن خوردن نون سفید مضر هست

و من به هاطر بلغمم برنج و نون رو حذف کردم؛ البته شاید از هفته آینده شروع کنم.

چیزایی که میخوردم:

تخم مرغ و سیب زمینی و سینه مرغ آبپز، سالاد بدون سس، خرما، مرغ سرخکرده کم در حد یه ساق مرغ، گردو، بادوم، تخمه، میوه، 

تو هفته دومم که از امروز شروع میشه تصمیم گرفتم خورشت هم بخورم بدون برنج.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
اولا سعی میکردم فستینگ بگیرمیعنی ۱۴ ساعت هیچی نمیخوردم ۱۰ ساعت میخوردم( که بهتره اون ۱۴ ساعت رو بذار ...

منم دقیقا بلغیم ولی خب نمیتونم جلو خودمو بگیرم بلغمم خیلی زیاده شده؟

منم دقیقا بلغیم ولی خب نمیتونم جلو خودمو بگیرم بلغمم خیلی زیاده شده؟

خب باید دارو ضد بلغم مصرف کنین

من رفتم عطاری دارو بهم داد خیلی اشتهام کم شد