2777
2789
عنوان

تاپیک زن بدبو

2860 بازدید | 64 پست

چقدر بامزه بود

تو ایران زن و مردها باید تو مسابقه زیبایی وخوش بویی شرکت کنند تا مبادا بهشون خیانت بشه  

اون وقت بعضی کشورها برای ازدواج میگن باید بوی عرق شریک زندگیت را بکشی وبگی(( به به)) تا بفهمند اهل زندگی  هستی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بوى عرق واقعا زشته نميدونم يه دوش سرصبحى مگه چقد سخته كه ادما لج ميكنن نميرن🤦🏻‍♀️

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

حالا درسته یجوری گفته بود که انگار داشت کار مرده رو توجیه میکرد و خیانت هیچ توجیهی نداره

ولی خداییش حرف شمام داره بو بدو توجیه میکنه

بو بد هیچوقت و هیچ جای دنیا مورد پسند نبوده مخصوصا شریک زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا انگار اون مردهایی که خیانت میکنن دهنشون بو نمیده یا عرق نمیکنن خیلی از مردها به نظافتشون اهمیت نمیدن اون وقت از زن شون ایراد میگیرن اون مردهایی که هیز و هرزه هستن روحشون بوی گند میده 

هرچیزی حدی داره ن دراون حدون دراین حد

مثلااین خانم باوجوددوتابچه و کارزیادمیگه نمیتونم وقت نمیشه 

پس چطوروقت میشه بره پیش خانمهای دیگه بشینه ب جاش بره دوش بگیره 

وهمسرشم ب نظرمن ب جای فراربهتره مشکلوحل کنه مثلاخمیردندان مام اسپری و....برای خانمش بخره تا خانمه متوجه بشه ک همسرش دوست داره این چجوری بگرده 

حالا درسته یجوری گفته بود که انگار داشت کار مرده رو توجیه میکرد و خیانت هیچ توجیهی ندارهولی خداییش ح ...

نمی خوام توجیه کنم

ولی واقعیت زندگی با دوروز عشق وعاشقی فرق داره.

مخصوصا وقتی تعداد فرزندان بالا میره وکمکی هم نداشته باشی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

وای منم خیلی زود بو میگیرم چیکار کنم زیاد برم حمام مریض میشم  خب شوهرمم به خودش نمیرسه ها ولی خب.... 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
هرچیزی حدی داره ن دراون حدون دراین حدمثلااین خانم باوجوددوتابچه و کارزیادمیگه نمیتونم وقت نمیشه پس چ ...

هر مشکلی عوامل مختلفی توش دخیل هستند

نمیشه گفت کسی که دوش نمیگیره فقط از تنبلی هست،

نمی خوام توجیه کنمولی واقعیت زندگی با دوروز عشق وعاشقی فرق داره.مخصوصا وقتی تعداد فرزندان بالا میره ...

نظافت جزو زندگیه خیلیا هستن با وجود چندتا بچه بازم رعایت میکنن نمیشه گفت چون بچه داری پس اشکال نداره 

کسی که میبینه توانایی مدیریت نظافت و زندگیش با بچه داریو نداره خب مجبور نیست چندتا بچه بیاره

وای منم خیلی زود بو میگیرم چیکار کنم زیاد برم حمام مریض میشم خب شوهرمم به خودش نمیرسه ها ولی خب....

درکت میکنم.

چقدر بده که آدم زود به زود بوی عرق بگیره، 

اما از اینکه دیگران بخوان سرزنش کنند بیشتر دلخور میشم.

یه دوستی دارم چند ساله ساکن فرانسه است یه بار می‌گفت تابستون متروی پاریس آدمو یاد جهنم میندازه از بوی عرق و تعفن تازه اون موقع بودم فهمیدم چرا فرانسویا بهترین عطرا رو میسازن  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نظافت جزو زندگیه خیلیا هستن با وجود چندتا بچه بازم رعایت میکنن نمیشه گفت چون بچه داری پس اشکال نداره ...

من عرضه ندارم پاشم غذا خودمو بخورم یزره کار خونه میکنم اخلاقم سگی میشه دوروزم میخوابم یکی مثل من غلط میکنه حالا حالها بچه بزاد واقعا حرفت خوبه

ولی خدایی خیلی از زن ها به خودشون نمیرسن،انصافا بوی عرق و مسواک نزدن که لای دندون غذای ۱۰ روز پیشت معلوم باشه زشته دیگه،متقابلا مردای این مدلی هم بسیاااااااار چندشن،کلای خیاطی میرفتم چند سال پیش کرونا بود همه ماسک میزدن خدایی زنا ی لحظه ماسک رو میدادن پایین خداشاهده لای دندونش پر از غذا بود هنوز یادم نرفته

به همون اندازه که مرد نیاز داره همسرش اراسته و خوشبو باشه زن هم نیاز داره همسرش خوشبو و اراسته باشه، جوری جا انداختیم که فقط وظیفه خانمه همیشه اوکی باشه، اما آقا خیلی ببخشید زیر بغل پر پشم ، زیرپوش عرق گیربوگندو، شلوارک ۴ خونه، شکم تا روی زانو، توقع داره یه حوری باربی خوش بر و رو تو خونه بهش خدمت کنه ، اسلام دین تعادله، نه افراط نه تفریط ، متعادل باشید ۲ جنس