2777
2789
عنوان

خانم های متاهل سایت

225 بازدید | 20 پست

تا به حال شده به ازدواجتون شک کنید و فکر کنید در زمان اشتباه تصمیم اشتباهی گرفتید وفکر کنید اگه صبر میکردین قطعا کیس های بهتری در انتظارتان بود؟؟؟تا به حال شده ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی آدم عصبیه گاهی هم ممکنه افسرده باشه و این فکرا به ذهنش بیاد اما اگه طولانی شده و بدون دلیل براتون این فکرا به وجود اومده حتما پیگیر بشید ببینید دلیل اصلیش چیه چون می‌تونه به زندگی و روحتون آسیب بزنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بجای اینکه زندگی رو ب خودم زهر کنم و همش افکار منفی داشته باشم سعی میکنم همین زندگی رو ک دارم بهتر پیش ببرم

این افکار زندگی رو خراب میکنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

وقتی همه چی تموم شده این فکرا فقط تورو از زندگیت دلسرد میکنه

مدام تو ذهنم میاد میدونی من عاقلانه تصمیم نگرفتم به خاطر شرایط روحی داغونم و عدم آرامش درخانواده ازدواج کردم

مدام تو ذهنم میاد میدونی من عاقلانه تصمیم نگرفتم به خاطر شرایط روحی داغونم و عدم آرامش درخانواده ازد ...

اگه همسرت خوبه و زندگیه آرومی داری سعی کن در لحظه زندگی کنی

همه آدما بد و خوب دارن 

خودمون هم خوبه مطلق نیستیم

اگه مشکل خاصی نداری تو زندگیت این افکارو کنترل کن و بهش دامن نزن روز به روز تورو از زندگیت و همسرت دلسردتر میکنه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫