2777
2789
عنوان

خواب اره یا نه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست

پاشوکارهات روبکن خوابت سنگین شدبخواب

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم ترسم از اینه مرسی که نظر دادی خانم گل دستت دردنکنه من مجبورم پاشم💗

تازه امروزم شوهرمو دیر بیدارکردم ساعت۴باید میرفت سرکارش. یکساعت دیرتر بیدارش کردم حسابی عصابش بهم. ریخته بود🤣

البته تقصیرمن نیست. تقصیر این فسقلی تو دلمه که منو بشدت خابالو. کرده🥲

تازه امروزم شوهرمو دیر بیدارکردم ساعت۴باید میرفت سرکارش. یکساعت دیرتر بیدارش کردم حسابی عصابش بهم. ر ...

خودشون زنگ بزارن خب

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خودش ازمن بدتره. اصلا نمیفهمه باید یکی بیدارش کنه

ای ول بابا

خدایی من۱بارفقط خواب موندم

ولی همسرم خودشون رفتن سرکار

اینقدرگریه کردم مرخصی گرفتن برگشتن😁😂🤣🤣

۲بچه شیری داشتم وطفلی هامریض بودم شبش بیداربودم وهمسرم بنده خدابیدارم نکردن

قرررررررررربونت 😎 ولی جدی بخواب تا ۱۰-۱۱ بعد پاشو کاراتو بکن چون نخوابی از سردرد کل مهمونی چیز میشه ...

خوابم نبردد🤣🤣🤣

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

تازه امروزم شوهرمو دیر بیدارکردم ساعت۴باید میرفت سرکارش. یکساعت دیرتر بیدارش کردم حسابی عصابش بهم. ر ...

وایی اوخدااا چه ناز خدا حفظش کنه نینیووو امیدوارم صحیح و سالم به دنیا بیاددد بعدا خودش با گریه هاش بیدارتون میکنهه

ای ول باباخدایی من۱بارفقط خواب موندمولی همسرم خودشون رفتن سرکاراینقدرگریه کردم مرخصی گرفتن برگشتن😁� ...

واایی🤣😭

منم خوابم نبرد از استرس 

خوب بچه ها بزاریم بخواب ه با همین جور اذیت کنیم تا ساعت بیدار یش ؟😅😅😅😅😅😅😅

بیدارم🤣🤣

الان هرچی فکر میکنم میبینم منم وقتی مهمون دارم خود آزارم یعنی از شب قبل همه کارآمد میکنم ولی شب ش کم میخوابم یه خواب پر اضطراب وخیلی زود بیدار میشم با این که خیلی کاری ندارم 

اگه باردار نیستی یه دم نوش آرامبخش برای خودت درست کن حداقل اضطراب اگه داری و کم کنه

الان هرچی فکر میکنم میبینم منم وقتی مهمون دارم خود آزارم یعنی از شب قبل همه کارآمد میکنم ولی شب ش کم ...

مرسیی وای منم همینم اصلا نمیدونم چرا این شکلیم دیشب نگرفتم بخوابم الان هم خوابم میاد هم وقت ندارم

امروز که انشآالله میگذره به خوبی ولی برای مهمانی های بعدی وسایل پذیرایی رو از روز قبل آماده کن 

هرچی میخوای درست کنی چک کن اگه یه چیزی کم داره از قبل بگیر 

شب موقع خواب بازم تاکید دارم اگه باردار نبودی یه دم نوش استخودوس ی دم کن قبل خواب بخور آروم میش و زود میخوابی