2777
2789
عنوان

دوست مجازی

155 بازدید | 6 پست

با یه دختره مجازی دوست بودم ازم ۳ سال کوچکتر بود

اولا که تازه با هم صمیمی شده بودیم بهم گفت روت حس پیدا کردم منم فقط خندیدم به حرفش

یکم که گذشت گفت بیا رو اکانتم رفتم رو اکانتش هر روز چند تا پسر بهش پیام میدادن با همشون‌ س.س چت می‌کرد بهش تذکر دادم که چرا اینجوری میکنی با خودت چرا قدر خودتو نمیدونی بهم میگفت باشه دیگه تکرار نمیشه ولی باز تکرار می‌کرد چند باریم میخواست عکسای اونجوری بفرسته من منصرفش کردم چون دوسش داشتم گفتم از این به بعد دیگه دوست نیستیم با هم اگه پسر راه بدی تو پی ویت چند وقت گذشت با یه پسره چند روزی بود مجازی رل بود پسره ازش از اون جور عکسا خواست من نزاشتم بفرسته بعد پسره بلاکش کرد حالا این دختره با من دعوا راه انداخت که تو نزاشتی عکس بفرستم و این کات کرد با من

خلاصه که به خاطر پسره با من دعوا کرد کلی بی احترامی کرد آخرشم بلاک کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوست این مدلی داشتم، مجازی هم نبود، دوستی چند ساله مو سر این کاراش بهم زدم

هولن کاریشون نمیشه کرد

رو اکانتش که بودم میدیدم بقیه دوستاش چجوری باهاش چت میکنن با فحش و توهین اینم همونجوری دوست داشت ولی من از گل نازک تر نمیگفتم بهش

هولن کاریشون نمیشه کردرو اکانتش که بودم میدیدم بقیه دوستاش چجوری باهاش چت میکنن با فحش و توهین اینم ...

منم اتفاقی اعلان پیام یارو اومد رو گوشیش و فهمیدم هنوز داره ادامه میده همونجا دگ حتی از اون روز جواب سلامشم ندادم

یه سری رفتارا بد دل آدمو میزنه

غرور گناه مورد علاقه ی منه!
منم اتفاقی اعلان پیام یارو اومد رو گوشیش و فهمیدم هنوز داره ادامه میده همونجا دگ حتی از اون روز جواب ...

کسی که بخواد خودشو بزنه به اون راهو نمیشه درست کرد میدونن یارو کیه چی میخواد ولی باز ادامه میدن

درسته